Αγκαλιασμένοι σφιχτά λίγο πριν πουν αντίο - Η τρυφερή ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη με την γιαγιά του

Μία γλύκα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγκαλιασμένοι σφιχτά λίγο πριν πουν αντίο - Η τρυφερή ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη με την γιαγιά του

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, πέρα από επιτυχημένος παρουσιαστής, είναι και πολύ καλός πατέρας, αλλά και εγγονός, όπως απέδειξε μέσα από την τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μπορεί να έλειπε για αρκετό διάστημα παρουσιάζοντας το Asia Express που θα προβληθεί λίγο διάστημα αργότερα στις οθόνες μας, γιορτάζοντας μέχρι και τα γενέθλιά του εκεί, ωστόσο με το που επέστρεψε έσπευσε να επισκεφθεί την αγαπημένη του γιαγιά.

Η ίδια κατοικεί στη Νέα Βύσσα Έβρου, που είναι και το χωριό της, και μαζί πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελώντας στην κάμερα, λίγο πριν αποχαιρετηστούν. Ο παρουσιαστής δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή του, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία σε αυτή τη γυναίκα, αγγίζοντας και άλλους διάσημους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Ζήνα Κουτσελίνη που σχολίασε την φωτογραφία.

Η τρυφερή ανάρτηση του Πέτρου Πολυχρονίδη με την γιαγιά του

«Πάντα δύσκολοι οι αποχαιρετισμοί με τη γιαγιά. Λιγοστές πάντα οι μέρες στο χωριό, απέραντη όμως η αγάπη. Θα σου ξανάρθουμε σύντομα. Έχε το σοκάκι ανοιχτό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πέτρος Πολυχρονίδης

Η άγνωστη κούκλα σύντροφός του

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι ένα αρκετά ενεργό πρόσωπο καθώς καθημερινά κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές του STAR με την εκπομπή «Ο τροχός της τύχης» όπου σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης καθώς χαρίζει άπλετο γέλιο με το απολαυστικό του χιούμορ.

Ωστόσο, ο ίδιος έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας της προσωπική του ζωή καθώς ελάχιστες φορές τον έχουμε δει να μιλάει για εκείνη.

Βέβαια, ο γνωστός παρουσιαστής φαίνεται να είναι αρκετά ερωτευμένος καθώς βρίσκεται σε μια όμορφη σχέση με την Katrin Ladose, η οποία κατάγεται από το Κιάτο και είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής. Μάλιστα, οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ και ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά.

Πέτρος Πολυχρονίδης με την σύζυγό του

Πολυχρονίδης με την σύζυγό του

Αποκλειστική φωτογραφία του Πολυχρονίδη με την σύζυγό του