«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει» - Τα πρώτα λόγια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για την συνεργασία τους με το STAR

«Ανυπομονούμε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει» - Τα πρώτα λόγια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για την συνεργασία τους με το STAR

Το απόγευμα της Δευτέρας 1/8 έγινε γνωστή η είδηση πως το δίδυμο που θα αντικαταστήσει την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά στην πρωινή ζώνη του STAR είναι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Έτσι, οι δυο τους δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και θέλησαν να μοιραστούν λίγα λόγια με το κοινό τους, μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, γράφοντας για το νέο τους τηλεοπτικό βήμα, αλλά και όλα όσα θέλουν να προσφέρουν μέσα από αυτή τη συνεργασία. Μάλιστα, δεν πρόκειται για μία τυχαία φωτογραφία, αφού είναι τραβηγμένη από τη στιγμή που υπέγραφαν τα συμβόλαιά τους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για την συνεργασία με το STAR

«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει starchanneltv. Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας.
Από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα σας σερβίρουμε θετική ενέργεια, ζωντάνια, μπρίο και τσαχπινιά (το τελευταίο κυρίως ο Ετεοκλης) στο Breakfast@star. Ανυπομονούμε», έγραψε χαρακτηριστικά το ζευγάρι.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου

"Τσάκισε" ένα πιάτο με μακαρόνια στην παραλία - Φωτογραφίες από τις διακοπές τους με την κόρη τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, από την πρώτη στιγμή που έγιναν γονείς, έστρεψαν όλο το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στην κόρη τους, την Μελίτα, η οποία κάνει θραύση στα social media, αφού και οι δύο έχουν δύο πολύ ενεργούς λογαριασμούς στο Instagram και τους αρέσει να μοιράζονται τις στιγμές τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι, την Παρασκευή 22/7 οι τρεις τους βρέθηκαν στην παραλία για να απολαύσουν την θάλασσα, όμως η χαλάρωση τους και η χαρά τους ολοκληρώθηκε όταν βρέθηκε μπροστά τους ένα τεράστιο πιάτο με μακαρονάδα. Η μικρή τους, ως μακαρονού, ξεκίνησε να τρώει αμέσως και έδειχνε να της αρέσει πολύ, μέσα από την φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της στο προφίλ της, την οποία έκανε repost και ο πατέρας της.

Πιθανώς να είναι και το αγαπημένο της φαγητό, αφού χρησιμοποίησε και το hashtag μακαρονού, ώστε να τονίσει την αγάπη της για αυτό.

Ελένη Χατζίδου - παιδί