Στην αγκαλιά της Κάτιας Ζυγούλη με χαμόγελο ως τα αυτιά - Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Δείτε την φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην αγκαλιά της Κάτιας Ζυγούλη με χαμόγελο ως τα αυτιά - Η τρυφερή ανάρτηση του Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει μία περίοδο ηρεμίας, καθώς έχει ξεκινήσει τις διακοπές με την οικογένειά του και ξεκουράζεται από τον χορό και το ξέφρενο πάρτι στη σκηνή σε κάθε του εμφάνιση. Μάλιστα, είχε την τύχη να δει τον αδερφό του να παντρεύεται αυτό το διάστημα και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος.

Αφού, λοιπόν, μπήκε και ο Αύγουστος ο τραγουδιστής θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς του φίλους να έχουν καλό μήνα, με την πιο τρυφερή φωτογραφία. Με χαμόγελο ως τα αυτιά, στην αγκαλιά της αγαπημένης του συζύγου, Κάτιας Ζυγούλη, με τα μάτια και των δύο να λάμπουν από ευτυχία.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά στην αγκαλιά της Κάτιας Ζυγούλη

«Καλό μήνα με πολλές βουτιές και ξεκούραση! Όλοι τη χρειαζόμαστε για να «φορτίσουμε» τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα που έρχεται», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη

Ο συγκινητικός λόγος πίσω από την απόφαση τους να δώσουν στα παιδιά τους ονόματα από Α

Ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν το 2003, στα γυρίσματα διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το 2017 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Εκάλη μετά την απόκτηση των τεσσάρων παιδιών τους.

Τα παιδιά τους Αναστασία, Αλέξανδρος, Αριάδνη και Απόλλωνας είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες τους και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία στεγάζουν σε ένα συγκλονιστικό σπίτι μέσα στην φύση και στα ζώα.

Και αν σας έκανε εντύπωση πως τα ονόματα των παιδιών τους ξεκινάνε από Α, όχι... δεν είναι τυχαίο. Το είχαν σκεφτεί από την αρχή και είχαν και λόγο.

Εάν συμπεριλάβετε μάλιστα στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος και Αικατερίνη τότε όλης της οικογένειας ξεκινάνε από Α.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό. «Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής.

Ο λόγος που Ρουβάς - Ζυγούλη έδωσαν στα παιδιά του ονόματα από Α