Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που έφερε την αντίδραση της μητέρας της Γαίας, Δωροθέας Μερκούρη

Άριστες οι σχέσεις... γαμπρού και πεθεράς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που έφερε την αντίδραση της μητέρας της Γαίας, Δωροθέας Μερκούρη

Σε σχέση με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, βρίσκεται πάνω από έναν χρόνο ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, με το νεαρό ζευγάρι να φαίνεται τρελά ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

Οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ολοένα και περισσότερες και ειδικά τώρα το καλοκαίρι και τα δυο παιδιά φαίνεται πως είναι αχώριστα, μιας και συνεχώς μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media κοινά τους στιγμιότυπα από τις διακοπές.

Μάλιστα, ο Άγγελος Λάτσιος φαίνεται πως διατηρεί μια πολύ καλή επαφή με την μητέρα της αγαπημένης του, Δωροθέα (δείτε εδώ ακριβώς ποιες είναι οι σχέσεις τους) και μάλιστα είδαμε την ηθοποιό να σχολιάζει την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε ο γιος της γνωστής παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα, του έβαλε μια καρδούλα, την οποία κι εκείνος φυσικά την ανταπέδωσε αμέσως.

Το σχόλιο της Δωροθέας Μερκούρη στην φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Το σχόλιο της Δωροθέας Μερκούρη στην φωτογραφία του Λάτσιου

Το σχόλιο της Δωροθέας Μερκούρη στην φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου

Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με τον Άγγελο και την Γαία από το καράβι για Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, μετά το τέλος της (27/5) της εκπομπής, «Ελένη» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, αναχώρησε για την Άνδρο μιας και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα της νησιά.

Ωστόσο, η γνωστή παρουσιάστρια δεν ταξίδεψε μόνη της αλλά με παρέα. Συγκεκριμένα, η παρέα της στο Κυκλαδίτικο νησί θα είναι αρκετά μεγάλη αφού ταξίδεψε μαζί με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο αλλά και την κούκλα σύντροφό του Γαία Μερκούρη όπου τον τελευταίο καιρό της χρεώνουν πως περιμένει το πρώτο τους παιδάκι.

Έτσι λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να δημοσιεύσει και μια ανάρτηση στο instagram όπου πόζαρε με το ερωτευμένο ζευγάρι μέσα από το πλοίο. μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε χαρακτηριστικά: «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που πάμε στο νησί ! #eleni @aggelos_latsios @gaiamercurii».