Με φούξια τούλινο φόρεμα και το πόδι όλο έξω - Αναστάτωσε όλη την Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη

Η νέα της συγκλονιστική εμφάνιση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φούξια τούλινο φόρεμα και το πόδι όλο έξω - Αναστάτωσε όλη την Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη

Μία και μία είναι οι εμφανίσεις της Μαρίνας Πατούλη, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στην Μύκονο και κάθε μέρα ξέρει να ξεσηκώνει το νησί με τα look που επιλέγει να κάνει.

Η πρόεδρος της UNESCO πραγματοποίησε την επιθυμία της και έχει πια το δικό της κατάστημα με ρούχα στο νησί (δείτε το εδώ) και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media όλο και περισσότερα κομμάτια από την συλλογή της, τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια νέα της φωτογραφία, μέσα από το κατάστημά της, όπου την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή και ντυμένη στα φούξια.

Ντυμένη στα ροζ η Μαρίνα Πατούλη

Ντυμένη στα ροζ η Μαρίνα Πατούλη

"Αυτό είναι για 20 χρονών" - Έκραξαν την Μαρίνα Πατούλη άσχημα στο Instagram για το φόρεμα που φόρεσε

Πολλές είναι οι φορές που η Μαρίνα Πατούλη προκαλεί σχολιασμό με τις εμφανίσεις της αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, μιας και είναι κυριολεκτικά μια και μια. Ωστόσο, αυτή τη φορά, έγινε αποδέκτρια αρκετών αρνητικών σχολίων με αφορμή την τελευταία της ανάρτηση.

Η πρόεδρος της UNESCO τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συνεχώς στην Μύκονο, μιας και άνοιξε το δικό της κατάστημα με ρούχα, στο οποίο κι βρίσκεται καθημερινά. Η ίδια λοιπόν, πόζαρε μέσα στο κατάστημα της φορώντας ένα χρυσό κοντό φόρεμα, προκειμένου να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που έλαβε, με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

«Οι ευχές σας κ οι όμορφες εκπλήξεις αγαπημένων φίλων πλημμύρισαν την ψυχή μου με αγάπη κ χαρά την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής! Σας ευχαριστώ!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγα τα σχόλια τα οποία έκαναν λόγο για τον μήκος του φορέματός της, το οποίο για πολλούς είναι κοντό κι όχι κατάλληλο για την ηλικία της,

undefined

undefined