Αφήνει την Μενεγάκη και πάει στο STAR με Χατζίδου και Ετεοκλή - Θα ανακοινωθεί επίσημα από μέρα σε μέρα

Σούσουρο με την συγκεκριμένη "μεταγραφή" του Breakfast at star

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αφήνει την Μενεγάκη και πάει στο STAR με Χατζίδου και Ετεοκλή - Θα ανακοινωθεί επίσημα από μέρα σε μέρα

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου είναι επίσημα το νέο τηλεοπτικό ζευγάρι του Breakfast@star από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στην θέση της Ελίνας Παπίλα και του Γιώργου Καρτελιά.

Η επίσημη ανακοίνωση από το STAR ανέφερε:

«Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star. Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα, θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία! Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!»

Το μόνο που μένει, είναι να ανακοινωθούν επίσημα και τα πρόσωπα που θα βρίσκονται μαζί στο πλατό. Μέχρι στιγμής, εκτός από την αστρολόγο Άση Μπήλιου, αναμένεται να δούμε συμφώνα με πληροφορίες κι ένα πρόσωπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αφήνει την Μενεγάκη και πάει στο STAR με Χατζίδου και Ετεοκλή

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη, η οποία μετέφερε τα νέα της διεθνούς showbiz από το Λονδίνο όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον γιατρό σύζυγό της, Γιώργο Φραγκεσκάκη και τον γιο τους, ωστόσο δεν ήταν λίγες οι φορές που βρισκόταν στο πλατό της Ελένης στην Αθήνα.

Αφήνει την Μενεγάκη και πάει στο STAR με Χατζίδου και Ετεοκλή

Τα πρώτα λόγια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για την συνεργασία τους με το STAR

Οι δυο τους δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν και θέλησαν να μοιραστούν λίγα λόγια με το κοινό τους, μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, γράφοντας για το νέο τους τηλεοπτικό βήμα, αλλά και όλα όσα θέλουν να προσφέρουν μέσα από αυτή τη συνεργασία. Μάλιστα, δεν πρόκειται για μία τυχαία φωτογραφία, αφού είναι τραβηγμένη από τη στιγμή που υπέγραφαν τα συμβόλαιά τους.

«Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει starchanneltv. Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας.
Από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα σας σερβίρουμε θετική ενέργεια, ζωντάνια, μπρίο και τσαχπινιά (το τελευταίο κυρίως ο Ετεοκλης) στο Breakfast@star. Ανυπομονούμε», έγραψε χαρακτηριστικά το ζευγάρι.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου