Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Δεν την αφήνει σε ησυχία - Η επική φάρσα της Δανάης Μπάρκα στη Σταυροπούλου μέσα στα σκοτάδια

Η αντίδραση της ηθοποιού

Δεν την αφήνει σε ησυχία - Η επική φάρσα της Δανάης Μπάρκα στη Σταυροπούλου μέσα στα σκοτάδια
News 02.08.2022 11:09
Από Ελένη Μήτση

Η Δανάη Μπάρκα εκτός από το ταλέντο, που έχει στην ηθοποιία αλλά και στην παρουσίαση, που την έχουμε δει να δοκιμάζεται και να φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα, είναι γνωστό πως της αρέσει να κάνει φάρσες, οι οποίες μάλιστα έχουν τεράστια επιτυχία.

Ένα από τα μεγαλύτερα θύματά της είναι η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, στην οποία μπορεί να κάνει άφοβα πειράγματα, μιας και όσο και να τρομάζει δεν την παρεξηγεί στο τέλος καθόλου. Έτσι λοιπόν, την Δευτέρα 1/8 είδαμε άλλη μια φάρσα, που περίμενε την Σταυροπούλου, την ώρα που κατέφθανε στο εξοχικό τους σπίτι για να ξεκινήσει τις διακοπές της.

Η επική φάρσα της Δανάης Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου

Άλλη μια φάρσα που έκανε η παρουσιάστρια στην ηθοποιό μητέρα της

Μια επική φάρσα ετοίμασε η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη, -που σημειώνει φοβερά νούμερα τηλεθέασης- για την Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία έμεινε κυριολεκτικά.. παγωτό με τα όλα όσα συνέβησαν στην συνέχεια.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε βγει για καφέ με τον Άρη Καβατζίκη για να γυρίσουν υποτίθεται ένα γύρισμα, ωστόσο η ίδια έτυχε να γίνει ενός χωρισμού ζευγαριού.

Μετά από αρκετές φωνές και εντάσεις, ο δημοσιογράφος της εκπομπής που υποδυόταν τον σύντροφο της κοπέλας σηκώθηκε κι έφυγε, αφήνοντας την μόνη και απαρηγόρητη.

Η Βίκυ Σταυροπούλου της μίλησε και την συμβούλεψε ωστόσο η ίδια συνέχιζε το... δράμα της με την ηθοποιό να το έχει χάψει χαρακτηριστικά.

Τελικά, χρειάστηκε να επέμβει η Δανάη Μπάρκα, για να της αποκαλύψει ότι τελικά πρόκειται για φάρσα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Την ''ξέβρασε'' το κύμα - Οι νέες καλοκαιρινές φωτογραφίες της Δανάη Μπάρκα με ράστα

«Ήταν ασύλληπτα δύσκολο να κρατήσω τα δάκρυα» - Το άγνωστο περιστατικό με την Μπάρκα στο Πάμε Δανάη

Share