Τρελά ερωτευμένη η Σοφία Χατζηπαντελή - Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και το φιλί στο στόμα

Το τρυφερό στιγμιότυπο στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρελά ερωτευμένη η Σοφία Χατζηπαντελή - Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και το φιλί στο στόμα

Η νέα guest κριτής για το GNTM 5 είναι η Σοφία Χατζηπαντελή, της οποίας το όνομα έχει ακουστεί σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο καιρό, μιας και έχει δεχτεί αρκετά σχόλια την εμφάνισή της αλλά και τα έντονα και πυκνά φρύδια της.

Το γνωστό μοντέλο έχει ξεκινήσει ήδη τα πρώτα γυρίσματα για το ριάλιτι του STAR (δείτε εδώ φωτογραφίες), ενώ ταυτόχρονα η ίδια διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media, μέσα από τον οποίο μοιράζεται συνεχώς στιγμές από την ζωή και από την δουλειά της.

Η ίδια μάλιστα από το 2019 διατηρεί σχέση με τον φωτογράφο Ζακ Αποστόλου, με τον οποίο πολύ συχνά ποζάρει μαζί, κάνοντας το ίδιο και τώρα, μιας και η Σοφία Χατζηπαντελή δημοσίευσε στο instagram της μια φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα.

Η φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή με τον σύντροφό της

Η φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή με τον σύντροφό της 

Το πραγματικό πρόσωπο της Σοφίας Χατζηπαντελή πίσω από το μακιγιάζ της - Το σπάνιο στιγμιότυπο στο Instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή μετά την ανακοίνωση για την συμμετοχή της στο GNTM 5 δέχθηκε πληθώρα αρνητικών σχολίων για την εμφάνισή της είτε από το κοινό είτε από ανθρώπους ειδικούς στη μόδα, όπως είναι ο Λάκης Γαβαλάς. Παρόλα αυτά, έχει επιλέξει να εμφανίζεται με πολύ έντονο μακιγιάζ τονίζοντας και ενώνοντας τα φρύδια της, διότι θέλει να περάσει το μήνυμα της διαφορετικότητας στον κόσμο και να αποδείξει πως η ομορφιά δεν είναι τίποτα χωρίς μόρφωση, παιδεία κλπ.

Σπάνια, λοιπόν, θα την δούμε χωρίς πολλά πολλά επάνω της, όμως έκανε την έκπληξη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, καθώς ανέβασε ένα στόρι, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χωρίς να έχει χτενίσει τα μαλλιά της έντονα και με τα απλά και καθημερινά της ρούχα. Είναι εντελώς διαφορετική και αγνώριστη, θα έλεγε κανείς. Τα σχόλια δικά σας.

Σοφία Χατζηπαντελή