«Ποιο είναι το νόημα να κάνω πάλι εμετό;» - Επιδεινώνεται η κατάσταση της Ιωάννας Τούνη

Την έπιασαν οι λιγούρες αλλά δυσκολεύεται

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ποιο είναι το νόημα να κάνω πάλι εμετό;» - Επιδεινώνεται η κατάσταση της Ιωάννας Τούνη

H Iωάννα Τούνη μπορεί να βρίσκεται στην πολύ ιδιαίτερη και παράλληλα ευχάριστη θέση, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, η περίοδος ωστόσο της εγκυμοσύνης, που διανύει δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ούτε αυτή, που θα περίμενε.

Σε κάθε περίπτωση προσπαθεί να μην την πάρει από κάτω, ακόμα και αν δε μπορεί να απολαύσει τις τροφές, που είχε συνηθίσει να τρώει, αφού κάνει συνεχώς ναυτίες. Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 2/8 την έπιασε μια μικρή λιγούρα και η επιθυμία να φάει λίγο τσουρέκι, επειδή όμως δεν ήταν σίγουρη για το αν κάνει, αποφάσισε να πάρει τη γνώμη των διαδικτυακών της φίλων.

Οι τροφές που δυσκολεύεται να φάει η Ιωάννα Τούνη στην εγκυμοσύνη της

Η επιθυμία της Τούνη πριν γεννήσει

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία περίεργη κατάσταση αυτή την περίοδο της ζωής της, καθώς παρόλο που περιμένει να γίνει μανούλα στο πρώτο της παιδάκι, έχει μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την Δευτέρα 1/8, λοιπόν, 9 ημέρες πριν από τα γενέθλιά της, η διάσημη Influencer θέλησε να μοιραστεί μία επιθυμία της με το κοινό της και να ζητήσει τη βοήθειά του.

Εξήγησε, δηλαδή, πως θα ήθελε να πέρασει την γιορτή της για την ημέρα που ήρθε στον κόσμο παρέα με τους φίλους της και να σβήσει μία τούρτα τεραστίων διαστάσεων, όπως μας έχει συνηθίσει. Έτσι, ελπίζει πως μέχρι τότε θα αισθάνεται καλύτερα και πως θα μπορεί να βγει για λίγο, ενώ γι' αυτό ζήτησε από τους ακόλουθούς της να την "φτύσουν" και να της στείλουν θετική ενέργεια για να πραγματοποιηθεί η ευχή της.

«Αυτόν τον μήνα έχω γενέθλια στις 10 Αυγούστου, Λέων είμαι και κάθομαι και σκέφτομαι, Θεούλη μου σε παρακαλώ, μέχρι τα γενέθλιά μου να είμαι λίγο καλύτερα, να πάω κάπου έξω με τους φίλους μου, να κάνω κάτι, να σβήσω μια τεράστια τούρτα… Οπότε σας παρακαλώ, φτύστε το κι εσείς να μην το ματιάσουμε. Να κάνω κάτι στα γενέθλιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.