Λεάννα Μάρκογλου: Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη γιόρτασε τα γενέθλιά της με λαμπερές παρουσίες του Survivor

Oι φωτογραφίες από το όμορφο πάρτι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Λεάννα Μάρκογλου: Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη γιόρτασε τα γενέθλιά της με λαμπερές παρουσίες του Survivor

Η make up artist και σύζυγος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου είχε τα γενέθλιά της και οργάνωσε ένα αστραφτερό πάρτι γενεθλίων για να γιορτάσει την όμορφη μέρα. Από αυτό πέρα από το σύζυγό της δε θα μπορούσαν να λείπουν και κάποιες παρουσίες του Survivor, όπως η σύντροφος του Άρη Σοιλέδη, Μαρία Αντωνά, αλλά και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με τις οποίες και φωτογραφήθηκε.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά. Ωστόσο όπως έχουν παραδεχθεί δεν ήταν πάντα ρόδινη η σχέση τους. Αποκάλυψαν σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν στην κάμερα εκπομπής πως κάποτε είχαν τσακωθεί για μια εβδομάδα και προκειμένου να μη βλέπουν ο ένας τον άλλο σκέφτηκαν έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο.

Οι φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι της Λεάννας Μάρκογλου

«Χρόνια μου πολλά τελικά σας υπερευχαριστωωωω για όλες τις ευχές πραγματικά να είστε όλοι γεροί!! Τρομερή αγάπη ..!!!
Το μόνο που θα πω είναι μη σταματάτε ποτέ κ να πιστεύετε στον εαυτό σας όλα τα μπορούμε..!! Σας αγαπώ..!!», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Λεάννα Μάρκογλου αγκαλιά με τον Πάνο Καλλίδη στα γενέθλιά της

Η Λεάννα Μάρκογλου με την τούρτα της

Η Λεάννα Μάρκογλου ποζάρει με τις Μαρία Αντωνά και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Αυτή είναι η σχέση της Μάρκογλου με τη Ναυσικα

Στην εκπομπή Love it είχε μιλήσει το πρωί της Πέμπτης (13/1) η Λεάννα Μάρκογλου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως εκείνη ήταν αυτή που σύστησε την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη και έτσι στο μέλλον θα γίνει κουμπάρα του.

Ο Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια και μάλιστα, ο επιχειρηματίας βρίσκεται κάθε στιγμή στο πλευρό της αγαπημένης του, όσο καιρό εκείνη δοκιμάζει την τύχη της στο Survivor 5.

«Στη σχέση της Ναυσικάς με τον Κώστα Πηλαδάκη είμαι μελλοντική κουμπάρα. Εγώ τους γνώρισα και είναι δύο χρόνια μαζί Τα παιδιά το βλέπουν σοβαρά. H αφιέρωση που στέλνει η Ναυσικά σε κάθε της νίκη είναι για τον σύντροφό της.

Η Ναυσικά είναι πολύ πιο ώριμη από την ηλικία της και έχει καταφέρει πολλά να κάνει και μου αρέσει πολύ ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πάντα μέσα στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η Λεάννα Μάρκογλου.