Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

"Δεν σκοτώνει η αγάπη" - Η οργισμένη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τις γυναικοκτονίες

"Πες την με το όνομα της"

News 02.08.2022 13:00
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Οι γυναικοκτονίες συνεχίζουν, με τελευταία αυτή στο Ρέθυμνο και πολλοί είναι φυσικά αυτοί που ξεσπούν, ανάμεσά τους η Έλενα Ακρίτα, η οποία δεν διστάζει να εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις της.

Η ίδια λοιπόν θίγει για ακόμη μια φορά το ζήτημα της έμφυλης βίας, στο φόντο μιας ακόμη γυναικοκτονίας στο Περιστέρι, της τρίτης μέσα σε τρεις ημέρες.

«ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ. Πες την με το όνομα της. Δεν σκοτώνει η αγάπη και το ερωτικό πάθος. Σκοτώνουν οι δολοφόνοι», αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τις γυναικοκτονίες

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ. Πες την με το όνομα της. Δεν σκοτώνει η αγάπη και το ερωτικό πάθος. Σκοτώνουν οι δολοφόνοι.

Posted by Elena Akrita on Monday, August 1, 2022

'Εκατό εκατομμύρια παιδιά δε βγαίνουν από τη δημοσιογραφία...''

Η Έλενα Ακρίτα στο 34ο επεισόδιο του Podcast της αποφάσισε να σχολιάσει με τον δικό της χειμαρρώδη τρόπο τις αποκαλύψεις για την ασύλληπτη περιουσία του Γιώργου Τράγκα, η οποία περιλάμβανε μεταξύ άλλων πολυτελή σπίτια, ράβδους χρυσού και πλησίαζε τα 100.000.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε πως μετά από το θάνατο του δημοσιογράφου, έχει ξεσπάσει τεράστιος σάλος γύρω από την περιουσία του, καθώς τα νούμερα , αλλά και η ακίνητη περιουσία του φαίνεται πως δεν δικαιολογούνται από τις νόμιμες δραστηριότητες και την εργασία του. Μάλιστα παρ΄ότι υπάρχει διαμάχη μεταξύ του κόμματός του και συγγενικών προσώπων για την κληρονομιά του, ένας πολύ κοντινός συγγενής του αποποιήθηκε τα πάντα από την περιουσία του.

«Εκατό εκατομμύρια, εκατό εκατομμύρια. Σπίτια, σπίτια, σπίτια, ράβδοι χρυσού, χαμός. Από πού είναι όλα αυτά; Εντάξει την περιουσία την πήρε το κράτος. Είπε ώπα παιδιά, ώπα ώπα, δεν πάει έτσι χαλαρά. Όποιος πάει να τη διεκδικήσει τώρα θα πάει φυλακή. Ως εδώ καλά. Όμως αυτό που πρέπει να μαθευτεί είναι ποιους εκβίαζε. Είναι αν ξέπλενε χρήμα, είναι αν έκρυβε μυστικά ντοκουμέντα στο συρτάρι του, είναι πώς τους κρατούσε στο χέρι αυτού τους τόσο μεγάλους, τους τόσο δυνατούς, τους τόσο παμπλούτου που θα μπορούσαν άνετοι να του δίνουν εκατομμύρια».

Ενώ στη συνέχεια άφησε και νύξεις σχετικά με πιθανούς εκβιασμούς του μακαρίτη ως προς τρίτους:

«Το ερώτημα είναι το κλασικό. Ο αποθανών δεδικαίωται; Αυτή η ρήση δε σημαίνει ότι δικαιώνεται αυτός που πέθανε και έκανε τα χίλια μύρια εν ζωή. Σκότωσε, βασάνισε, εκβίασε, δολοφόνησε, ήταν ένας τραμπούκος, όχι. Δε σημαίνει ότι δικαιώνεται. Σημαίνει ότι οι αμαρτίες δεν μπορούν να τον αγγίξουν αυτόν. […]

Για την ώρα εστιάζουμε στον Τράγκα, για όλη αυτή την περίεργη, ύποπτη περιουσία. Εκατό εκατομμύρια παιδιά δε βγαίνουν από τη δημοσιογραφία. Μην τρελαθούμε. Όχι όταν έχεις ένα μικρομάγαζο όπως είχε αυτός τη Χώρα ή το Crash που δεν το διάβαζε η μάνα του. Εδώ μιλάμε για μια τρέλα κανονική. […]

Οι αμαρτίες λοιπόν του μακαρίτη του Τράγκα θα πρέπει κάποια στιγμή να αξιολογηθούν όχι μόνο σε νούμερα αλλά σε πρόσωπα. Ποιους κρατούσε στο χέρι αυτός που όταν πέθανε όλοι έπεσαν πάνω του για να τον εξαγνίσουν».

Φωτογραφία από το podcast Ακρίτα για Τράγκα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν είμαστε εμείς σκευωροί, ο φίλος σας είναι βιαστής!» - Η Ακρίτα "τελείωσε" με δύο κουβέντες την Κούρκουλα

«Γιατί να μείνει φυλακή....» - Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη

Share