''Η μέρα που ξεκίνησε το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας'' - Επέτειος γάμου για Αρκουμανέα και Αντωνοπούλου

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο των δύο δημοσιογράφων

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Η μέρα που ξεκίνησε το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας'' - Επέτειος γάμου για Αρκουμανέα και Αντωνοπούλου

Την 9η επέτειο γάμο τους γιορτάζουν σήμερα ο πολιτικός Παναγιώτης Αρκουμανέας και η δημοσιογράφος Εύα Αντωνοπούλου. Το ζευγάρι παρά τα πολλά χρόνια κοινής πορείας παραμένει μαζί και αγαπημένο, και αποφεύγει την υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας. Με μια φωτογραφία και ένα βίντεο λοιπόν, στους λογαριασμούς τους στο Instagram έκαναν γνωστή την είδηση της επετείου τους.

Υπενθυμίζεται πως χθες 1/8 η Εύα Αντωνοπούλου με μια ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε προσωρινά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, καθώς ξεκινάνε οι διακοπές της. Στο μήνυμά της εστίασε στη δύσκολη διετία που προηγήθηκε ενώ αποκάλυψε και το πότε και αν θα την δούμε στο ίδιο ή σε διαφορετικό πόστο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Τα στιγμιότυπα των Αρκουμανέα - Αντωνοπούλου για την επέτειο γάμου τους

Ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, λοιπόν, ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία από τον γάμο του με την Εύα Αντωνόπουλου στη Νέα Υόρκη και έγραψε: «01.08.2013… Η μέρα που ξεκίνησε το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής μας!». Από την άλλη πλευρά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ κοινοποίησε ένα βίντεο, στο οποίο κρατάει ένα μπαλόνι με τον αριθμό 9 και έγραψε: «Χαρούμενη επέτειος».

Η ανάρτηση του Αρκουμανέα για την επέτειο γάμου του με την Εύα Αντωνοπούλου

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Αρκουμανέας

Ο κ. Αρκουμανέας δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο Υγείας ενώ έχει διατελέσει επίσης και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων.

Αναλυτικότερα, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας δούλευε στη C&C, την εταιρεία που είχε το ζεύγος Γριβέα – Βάτσικα, γνωστό για την υπόθεση του Χρηματιστηρίου, όπου δούλευε η σύζυγος Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου, και η οποία οργάνωνε τα συνέδρια του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σύμφωνα με το Documento, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας ξεκίνησε σαν υπάλληλος του Γριβέα. Μετά από εκεί πήγε στον δήμο Αθηναίων επί δημαρχίας Κακλαμάνη καθώς και στο υπουργείο Υγείας επί υπουργίας του.

Είναι σύζυγος της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Εύας Αντωνοπούλου.

Διετέλεσε επίσης πρόεδρος του ΕΟΔΥ από το 2019 έως το 2021 ωστόσο παραιτήθηκε.