''Μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλους...'' - Ο προσωρινός αποχαιρετισμός της Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΙ

Η ανάρτηση της παρουσιάστριας για το τέλος της σεζόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για όλους...'' - Ο προσωρινός αποχαιρετισμός της Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΙ

Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου του ΣΚΑΙ, Εύα Αντωνοπούλου, θέλησε να αποχαιρετίσει προσωρινά τους τηλεθεατές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς ξεκινούν και για αυτήν οι καλοκαιρινές διακοπές. Η δημοσιογράφος έγραψε ένα πολύ ειλικρινές μήνυμα το οποίο εστίασε στις δυσκολίες της τελευταίας διετίας, ενώ αποκάλυψε και αν θα είναι από τη νέα σεζόν στο κανάλι.

Υπενθυμίζεται πως και για το κανάλι είναι σεζόν μεταγραφών, αφού ήδη έχει κλείσει η Φαίη Σκορδά στον τομέα της ψυχαγωγίας για να αναλάβει την πρωινή ζώνη, ενώ στην ομάδα της ενημέρωσης προστίθεται και ο Άκης Παυλόπουλος που έρχεται να καλύψει το κενό της Μαρίας Αναστασοπούλου που ''μετακομίζει'' στον ANT1.

To μήνυμα της Εύας Αντωνοπούλου για το τέλος της σεζόν στον ΣΚΑΙ

Έγραψε λοιπόν στην ανάρτησή της:

«Μια εξαιρετικά δύσκολη χρόνια, για όλο τον κόσμο κυριολεκτικά, αυτή που διανύουμε. Μετά από δυο χρόνια πανδημίας με περιορισμούς και πίεση ήρθε και ο πόλεμος στην Ουκρανία να δυσκολέψει τα δεδομένα έτι περαιτέρω. Μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη. Λίγες διακοπές για ξεκούραση &φόρτιση & επιστροφή στο ραντεβού μας».

Η ανάρτηση της Εύας Αντωνοπούλου για το τέλος της σεζόν στον ΣΚΑΙ

Τέλος και για τους «Αταίριαστους» - Ανακοίνωσαν νέα ώρα από την επόμενη σεζόν

Αυλαία έριξε και η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Αταίριαστοι» την Παρασκευή 29/7 με τους παρουσιαστές Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο να δίνουν ραντεβού για τον Αύγουστο και να ανακοινώνουν νέα ώρα για την εκπομπή τους. Οι ίδιοι δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την αλλαγή, ωστόσο όπως είναι λογικό η μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις.

Είπαν λοιπόν οι δύο παρουσιαστές στο φινάλε της εκπομπής τους:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ όλους εσάς κυρίως, γιατί εμείς χωρίς εσάς δεν είμαστε τίποτα. Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είναι πάντα εδώ μαζί μας. Αλλάζουμε ώρα. Η σεζόν θα μας βρει σε διαφορετική ώρα. Από τις 29 Αυγούστου πιθανότατα, θα δούμε. Αλλά την καινούργια σεζόν θα είμαστε σε διαφορετική ζώνη και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο.

Θέλουμε να ευχηθούμε στους συναδέλφους που έφυγαν “καλή επιτυχία”. Διπλή “καλή επιτυχία” στους ανθρώπους τους καινούργιους που έρχονται εδώ και τριπλή “καλή επιτυχία σε εμάς”. Να έχουμε την υγειά μας. Να περάσετε καλά.

Και εμείς υποσχόμαστε την καινούργια χρονιά θα αλλάξουμε αρκετά πράγματα, πάντα όμως με το ίδιο κέφι και την ίδια διάθεση. Ευχαριστούμε πολύ, καλό καλοκαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Κούτρας στο φινάλε της εκπομπής».

Οι ίδιοι δεν αποκάλυψαν την ώρα, ωστόσο σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες θα τους βλέπουμε 10:00 - 12:00.

Αποχαιρέτησαν μάλιστα τους τηλεθεατές με παραδοσιακό τρόπο και συγκεκριμένα με...κλαρίνο.