Με τα φρούτα στο χέρι - Ο Γιώργος Λιανός σε σπάνιες φωτογραφίες με την κορούλα και τη γυναίκα του

Ο παππούς τους ξενάγησε στα χωράφια του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Με τα φρούτα στο χέρι -  Ο Γιώργος Λιανός σε σπάνιες φωτογραφίες με την κορούλα και τη γυναίκα του

Οι οικογενειακές διακοπές συνεχίζονται για τον Γιώργο Λιανό μετά το τέλος του Survivor και αυτή τη φορά ο παππούς της οικογένειας είπε να τους ξεναγήσει στα χωράφια του. Από εκεί ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε φωτογραφίες με τη γυναίκα του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την αξιολάτρευτη κορούλα τους, που φαίνεται να έχουν...ξεκληρίσει το χωράφι και να απολαμβάνουν τις κοντούλες και τα σταφύλια.

Πρόσφατα μάλιστα έκαναν και διακοπές με σκάφος στα Δωδεκάνησα με πολλά site να του το χρεώνουν ως ιδιόκτητο. Ο Λιανός με το δικό του μοναδικό χιούμορ, είπε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που τον έβγαλαν ζάμπλουτο και να βγάλει σε δημοπρασία το ''σκάφος του'' στο Instagram, καθώς δεν αντέχει οικονομικά να το συντηρήσει.

Οι φωτογραφίες του Λιανού με τη σύζυγο και την κόρη του από το χωράφι

«Έλα παππού να μας δείξεις τα αμπελοχώραφά σου! Αυτό κι αν ήταν ποιοτικός χρόνος»!, γράφει ο παρουσιαστής για να συνοδεύσει τις φωτογραφίες τους στο Instagram.

Ο Γιώργος Λιανός με τον παππού της οικογένειας στο αμπέλι του

Ο Γιώργος Λιανός με τη σύζυγο και την κόρη του απολαμβάνουν τα φρούτα του χωραφιού

Η κόρη του Γιώργου Λιανού καταβροχθίζει μια κοντούλα στο χωράφι

Με τζάκι και μεγάλο κήπο με γκαζόν - Το σπίτι που μένει ο Γιώργος Λιανός με την Καραλέξη και την κόρη τους

Τι και αν μερικές sites τον έβγαλαν μεγιστάνα και πως έχει δικό του σκάφος θηρίο, ο Γιώργος Λιανός μένει σε ένα μικρό και cozy σπίτι μαζί με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κορούλα τους, ενώ σχεδόν καθημερινά τον επισκέπτονται και τα τρία του παιδιά από την πρώτη του σύζυγο.

Ο παρουσιαστής που για αρκετό καιρό και φέτος έλειπε στον Άγιο Δομίνικο λόγω της παρουσίασης του Survivor 5, πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά στην Ελλάδα και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένεια του.

Όπως έχουμε δει λοιπόν από το προφίλ του στο Instagram, το σπίτι τους είναι πολύ νεανικό. Έχουν στο σαλόνι τους παραδοσιακό τζάκι, ξύλινα έπιπλα, ενώ εντυπωσιακός είναι ο τοίχος στον οποίο ο παρουσιαστής έχει κρεμάσει τις κιθάρες του, καθώς μην ξεχνάμε πως είναι και τραγουδιστής.

Επίσης, έχουν και έναν πανέμορφο κήπο στον οποίο βλέπει η κουζίνα τους.