«Χαμήλωσε μπάλα, γιατί θα το ανοίξω» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά

Σε ποιον αναφέρεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Χαμήλωσε μπάλα, γιατί θα το ανοίξω» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά βίωσε έναν μικρό "πόλεμο" όσο ο αγαπημένος της, Άρης Σοϊλέδης βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor 5, όπως άλλωστε και ο ίδιος. Έμαθε, όμως, να μην μασάει τα λόγια της και οτιδήποτε περνάει από το μυαλό της πλέον το εκφράζει δίχως κανέναν δισταγμό.

Έτσι, λοιπόν, την Τρίτη 2/8 δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μιλούσε για τα πρόσωπα που θέλουν να την "ρίξουν" και προσπαθούν να την διαβάλουν. Η δημοσιογράφος τόνισε πως σέβεται τον ευατό της και αυτό έχει μεγαλύτερη αξία, ωστόσο σαν απειλή επισήμανε πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα ανοίξει και εκείνη το στόμα της και σίγουρα αυτό θα προκαλέσει σάλο.

Η ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά

Μάλιστα, χρησιμοποιούσε το δεύτερο πρόσωπο, απευθυνόμενη σε κάποιο συγκεκριμένο άτομο, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει για ποιον πρόκειται και τι ακριβώς εννοεί.

Μαρία Αντωνά

«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες...»

Ο Άρης Σοϊλέδης μπορεί να κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Survivor, όμως εδώ και καιρό έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στην καρδιά της Μαρίας Αντωνά, με την οποία είναι αχώριστος από όταν επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβρη.

Ο ποδοσφαιριστής, μέσα από νέα ανάρτησή του για εκείνη, της κάνει την πιο τρυφερή ξομολόγηση που έχουμε διαβάσει εδώ και πολύ καιρό, με μία σειρά από φωτογραφίες τους, στον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι.

«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα … Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρίς εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλη την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια …

Σ’ αγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις», έγραψε στην ανάρτησή του.

 Λιώσαμε με την δημόσια εξομολόγηση του Σοϊλέδη στην Αντωνά