Συνεχίζει τις διακοπές και μετά την Πάργα ο Μικρούτσικος - Χόρευαν με την ψυχή τους πάνω στο καράβι στο βίντεο του

Φωτογραφίες από τα εστιατόρια και τα καταγάλανα νερά που επισκέπτεται

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Συνεχίζει τις διακοπές και μετά την Πάργα ο Μικρούτσικος - Χόρευαν με την ψυχή τους πάνω στο καράβι στο βίντεο του

O στενός συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Ανδρέας Μικρούτσικος, άφησε πίσω τα άγχη της εκπομπής και της καθημερινότητας και απολαμβάνει διακοπές μαζί με τη σύζυγό του. Πρώτος σταθμός ήταν η όμορφη Πάργα από την οποία και μοιράστηκε φωτογραφίες, ενώ συνέχεια στο ταξίδι του είχαν οι Παξοί, από όπου και ανέβασε βίντεο και στιγμιότυπα που δείχνει ότι Έλληνες και ξένοι τουρίστες ξέρουν να περνούν καλά.

Είναι πολύ σημαντικό για τον παρουσιαστή να φορτίσει τις μπαταρίες του εν 'όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν, αφού από όσο μαθαίνουμε ναι μεν παραμένει στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» ωστόσο θα κληθεί να αναλάβει έναν νέο ρόλο στον οποίο δεν είναι συνηθισμένος, ενώ θα είναι και μόνος του σε αυτό το εγχείρημα.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο του Ανδρέα Μικρούτσικου από τις διακοπές του στους Παξούς

Ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους, ανεβάζοντας βίντεο, αρκετά χιουμοριστικά δείχνοντας τους τουρίστες πάνω στο καράβι, να απολαμβάνουν το ίδιο τις διακοπές στην Ελλάδα.

Πουλήθηκε το σπίτι του στη Μήλο - Δεν υπάρχει γυρισμός

Δυσάρεστα είνα τα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, καθώς το σπίτι και "καταφύγιό" του στη Μήλο είχε βγει σε πλειστηριασμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/7 και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι η συμφωνία είχε ήδη κλείσει. Από τις 10 το πρωί συγκεντρώθηκε κόσμος για να δώσει τις προσφορές του και να κάνει δικό του το πανέμορφο αυτό κτίριο.

Η τιμή εκκίνησης ήταν τα 335.000 ευρώ, ωστόσο το ποσό με το οποίο κατακυρώθηκε τελικά δεν απείχε πολύ, καθώς ανήλθε στις 336.650 ευρώ.

Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο έκτασης 3.020 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Μαύρα Γκρεμνά (Σταυρός) του Δ.Δ. Μήλου. Στο αγροτεμάχιο έχει ανεγερθεί οικοδομή αποτελούμενη από ισόγειο επιφάνειας 110,96 τ.μ. , στο οποίο υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 17,10 τ.μ., πρώτο όροφο 88,86 τ.μ. και υπόγειο 49,56 τ.μ.