Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Μήλο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Μήλο

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αφού επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα μετά την περιπέτεια της υγείας του, φορώντας μάλιστα μάσκα, έρχεται να αντιμετωπίσει άλλη μία δύσκολη κατάσταση. Το ευχάριστο είναι πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την υγεία του, ωστόσο αφορά το σπίτι που διέθετε στη Μήλο.

Την Πέμπτη 14/7, λοιπόν, έχει ήδη αποφασιστεί και προγραμματιστεί πως πρόκειται να βγει στο σφυρί το συγκεκριμένο σπίτι, παρά το γεγονός πως ο ίδιος μπορεί να ζητήσει αναστολή. Στην κατοχή του ήρθε το 1993 και έχει καταφέρει να το διατηρήσει σε πολύ καλή κατάσταση.

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Μήλο

Πρόκειται, μάλιστα, για ένα αγροτεμάχιο έκτασης 3.020 τ.μ., το οποίο βρίσκεται στη θέση Μαύρα Γκρεμνά (Σταυρός) του Δ.Δ. Μήλου και στο οποίο έχει ανεγερθεί οικοδομή αποτελούμενη από ισόγειο επιφάνειας 110,96 τ.μ. , στο οποίο υπάρχει ημιυπαίθριος χώρος 17,10 τ.μ., πρώτο όροφο 88,86 τ.μ. και υπόγειο 49,56 τ.μ.
Επισπεύδουσα είναι η doValue.

Η τιμή της πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 335.000 ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή βγαίνει στο σφυρί και ένα ακόμη μικρό αγροτεμάχιο, έκτασης 370 τ.μ., μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, με τιμή εκκίνησης 3.200 ευρώ.

Η περιοχή στην οποία είναι τοποθετημένη η κατοικία και το οικόπεδο γενικότερα βρίσκεται δυτικά του αεροδρομίου και των αλυκών της Μήλου σε μικρή απόσταση από την παραλία της Αχιβαδόλιμνης και διαθέτει εύκολη πρόσβαση από την επαρχιακή οδό, με καλή θέα προς την θάλασσα και τον Αδάμαντα.

Το σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στη Μήλο

Στην έκθεση πλειστηριασμού επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη ακίνητη περιουσία μεταβιβάστηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην Susanne Brenner το 2009 και ακόμη ότι «για τις μεταβιβάσεις με τις υπ’ αριθ. 1023/2015 και 3776/2017 αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, αντίστοιχα, απαγγέλθηκε υπέρ της Eurobank Ergasias και Eurobank Ergasias Χρηματοδοτικές Μισθώσεις Α.Ε., διάρρηξή των απαλλοτριωτικών δικαιοπραξιών, ενώ το έννομο συμφέρον της θεμελιώθηκε στην επίκληση της επιδικασθείσας με την παρούσα υπ’ αριθμ. 12090/2008 Διαταγή Πληρωμής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απαίτησης».

Το ποσό για το οποίο έγινε η κατάσχεση είναι 100.000 ευρώ πλέον τόκων και εξόδων εκτελέσεως, «που αποτελεί μέρος του επιδικασθέντος κεφαλαίου δυνάμει της ανωτέρω Διαταγής Πληρωμής και το οποίο ποσό επιτάχθηκε με την από 1-9-2021 κοινοποιηθήσα επιταγή , με ρητή επιφύλαξη κάθε νομίμου δικαιώματος της επισπεύδουσας, για την είσπραξη του υπολοίπου επιταχθέντος ποσού, με άλλη αναγκαστική κατάσχεση ή αναγγελία στον ίδιο ή σε άλλον πλειστηριασμό».

Και τα δύο ακίνητα βαρύνονται με προσημείωση ποσού 100.000 ευρώ υπέρ της Eurobank από τις 16/1/2009 και με την κατάσχεση για το ίδιο ποσό που έγινε στις 9 Δεκεμβρίου 2021.

«Εφόσον συμβεί αυτό, θα είμαι»

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, επέστρεψε την Πέμπτη 7/7 ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό. Ο παρουσιαστής, κόλλησε από τη σύντροφο του - δείτε την εδώ - αλλά πλέον είναι πολύ καλύτερα και με αρνητικό τεστ μπόρεσε να επιστρέψει και πάλι στις επάλξεις για το φινάλε της τηλεοπτικής σεζόν.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο αν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καθώς και στην κατάσταση της υγείας του.

«Έχει γίνει η πρόταση, πρέπει να διαμορφώσουμε μία κατάσταση. Έχω απαίτηση από αυτή την εκπομπή να συζητάει και οι απόψεις να ακούγονται και να συντίθενται ώστε να δίνουμε ένα υλικό στον κόσμο ώστε να γίνει τροφή για σκέψη. Εφόσον συμβεί αυτό, θα είμαι», ξεκαθάρισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στην εκπομπή «Happy Day».

Για την κατάσταση της υγείας του, είπε: «Εδώ και μία εβδομάδα ο κορωνοϊός υπάρχει. Υπάρχει μία μικρή δύσπνοια, αλλά το ιικό φορτίο νομίζω και με τα χάπια που πήρα, πέφτει. Δεν έχω πυρετό. Είναι θέμα 3-4 ημερών για να επανέλθω στη νομιμότητα. Απέδειξα ότι έχω διαγωγή κοσμιοτάτη ως προς τη ζωή.

Οπότε εντάξει, καλά πάμε, η γάτα έχει ακόμα αποθέματα» ενώ σε ερώτηση για το αν θα βρίσκεται την Παρασκευή στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δήλωσε: «Λόγοι ευγένειας απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, στην εκπομπή και την τηλεόραση με πιέζουν να είμαι υπό τον όρο ότι θα είμαι υγιής κι όχι επικίνδυνος για άλλους».