"Έσπασε" την σιωπή της η Γαρυφαλλιά Καληφώνη - «Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο διάστημα»

Όλα όσα αναέφερε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM όπου λίγο αργότερα την είδαμε να αποχωρεί οικειοθελώς από το ριάλιτι μοντέλων. Πλέον η ίδια έχει ένα αρκετά ενεργό προφίλ μέσα από τα social media όπου της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Τον τελευταίο καιρό ωστόσο μετά από τον χωρισμός της με τον Κωνσταντίνο Κυριακού (δείτε εδώ ποιος είναι), ολοένα και περισσότερες φήμες φουντώνουν καθώς την θέλουν να είναι και πάλι σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Μέχρι στιγμής η ίδια δεν έχει τοποθετηθεί παρά μόνο έχει αναφέρει παλιότερα σε ερώτηση follower της πως σε περίπτωση που είχε ξανά σχέση δεν θα το ανέφερε στα social media.

Από την άλλη, η ίδια απόφάσισε να κάνει ένα ακόμη Q&A στο οποίο απάντησε σε νέες ερωτήσεις όπου δεν δίστασε να δηλώσεις πως είναι έτοιμη για μια νέα σχέση στη ζωή της.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Γαρυφαλιάς Καληφώνη

«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη (για μια νέα σχέση)».

«Είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι» - Το ξέσπασμα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη για τον πρώην σύντροφό της

Χωρισμένοι εδώ και αρκετό καιρό είναι η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο Κωνσταντίνος Κυριακού, ωστόσο φήμες τους ήθελαν ξανά μαζί, καθώς διατηρούν ακόμα στενή επικοινωνία. Η πρώην παίκτρια του GNTM ωστόσο θέλησε να διαψεύσει τις φήμες αυτές, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Επειδή από το πρωί μου το έχετε στείλει πολλοί και είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαι. Πραγματικά το τελευταίο διάστημα το μόνο που τους ενδιαφέρει τις εκπομπές είναι τι γκόμενο έχω εγώ. Τέλος πάντων. Αν ήθελα να εκμεταλλευτώ για τη δημοσιότητα όπως είπαν ή ότι και καλά πούλησα τον χωρισμό μου για δημοσιότητα, θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ και τη νέα σχέση που μου έβγαλαν.

Δεν θα έβγαινα την επόμενη ώρα να το διαψεύσω, θα μπορούσα να αφήσω απλά να λένε.Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Τώρα αν θέλω εγώ να είμαι κολλητή με τον πρώην μου, δεν θα τους ρωτήσω κιόλας. Ένας λόγος που δεν θες να ξαναδείξεις την προσωπική σου ζωή είναι αυτός, η πίεση το τελευταίο διάστημα είναι τεράστια και από τους δημοσιογράφους που με παίρνουν τηλέφωνα να τους πω τι; Βγαίνω στο προφίλ μου και λέω σε εσάς ό,τι είναι. Η αλήθεια είναι μόνο αυτή που σας λέω και είμαι απόλυτα ειλικρινής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά.