Επανασύνδεση για πρώην παίκτρια του GNTM λίγο μετά από τον χωρισμό της; - Οι φωτογραφίες που την "καίνε"

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επανασύνδεση για πρώην παίκτρια του GNTM λίγο μετά από τον χωρισμό της; - Οι φωτογραφίες που την

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος Κυριάκου αποφάσισαν να διαλέξουν χωριστούς δρόμους μετά από 4 χρόνια κοινής πορείας παρόλο που έδειχναν να είναι πραγματικά ευτυχισμένοι.

Μάλιστα, την είδηση την είχε κάνει γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες οι φήμες είχαν φουντώσει για άλλη μια φορά για την πρώην παίκτρια του GNTM πως είναι σε σχέση μαζί με τον Γιώργο Λιβάνη, κάτι που όπως φαίνεται δεν ισχύει.

Πιο συγκεκριμένα, η κάμερα του YouWeekly.gr "τσάκωσε" την ίδια μαζί με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου στην Γλυφάδα. Άραγε υπήρξε κάποια επανασύνδεση;

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη με τον πρώην σύντροφό της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου

Γαρυφαλλιά Καληφώνη με τον πρώην σύντροφό της

Έξοδος για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη με τον πρώην σύντροφό της

Καληφώνη - Κυριάκου: Έξοδος για το πρώην ζευγάρι

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Σφάζει» με το γάντι την Μέγκι Ντρίο μετά τις δηλώσεις της για την Κερασιώτη

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε για ακόμη μια φορά η Μέγκι Ντρίο με τις δηλώσεις της, αναφορικά με την Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία έπιασε δουλειά ως σερβιτόρα στη Μύκονο.

Η πρώην παίκτρια του GNTM δήλωσε: «Αδυνάτισα γιατί στο τέλος του μήνα θα πάω για τα fitting της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και θα περπατήσω για το Maison Valentino, τον Φεβρουάριο και φθάνω εκεί στις πασαρέλες του εξωτερικού. Νομίζω ότι αυτό ήθελαν όσα κορίτσια μπήκαν στο GNTM, να γίνουν μοντέλα.

Μερικές ήθελαν να γίνουν σερβιτόρες στη Μύκονο. Όπως η Παρασκευή. Είμαι συγκλονισμένη. Υποτίθεται ότι ήταν φαβορί μοντέλο στο Λονδίνο. Επομένως Elite στο Λονδίνο, πού είσαι; Η συγκεκριμένα μάλλον δεν το ήθελε πολύ».

Φυσικά, τα αιχμηρά αυτά σχόλια προκάλεσαν την οργή πολλών και μια από αυτές που ενοχλήθηκε αρκετά ήταν και η εξίσου πρώην παίκτρια του GNTM, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Η ίδια δημοσίευσε μάλιστα και ένα instastory, στο οποίο έγραψε χαρακτηριστικά: «Το ΤΟΠ μόντελ μέγκι Ντριο, θέλω να σας πω, ξέρει ποια το θέλει πολύ και ποια όχι, οκ; Επίσης να ζητήσω ένα συγγνώμη που η Παρασκευή και η κάθε Παρασκευή προσπαθεί με αξιοπρέπεια να βιοποριστεί».

Γαρυφαλλιά Καληφώνη «Σφάζει» με το γάντι την Μέγκι Ντρίο μετά τις δηλώσεις της για την Κερασιώτη