Εξελίξεις με την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού Κωνσταντίνας Μιχαήλ

Νόσησε από κορωνοϊό πριν μια εβδομάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με την υγεία της αγαπημένης ηθοποιού Κωνσταντίνας Μιχαήλ

Η αγαπημένη ηθοποιός, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, πριν από λίγες ημέρες με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε πως βγήκε θετική στον κορωνοϊό εν μέσω καλοκαιριού (δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε).

Έξι ημέρες μετά κι εφόσον - φανταζόμαστε - το τεστ βγήκε αρνητικό η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ξεμύτησε από το σπίτι της στην Ικαρία και βγήκε για τον πρώτο της πρωινό καφέ... πουρνό πουρνό, ενώ ακόμα κανείς στο νησί δεν είχε ξυπνήσει.

Εννοείται πως η χαρά της ήταν μεγάλη γι' αυτό και δημοσίευσε φωτογραφίες της στα social.

Άβαφη αλλά με τρομερό στυλ η Κωνσταντίνα Μιχαήλ

Κωνσταντίνα Μιχαήλ κορωνοϊός

«Να πάτε διακοπές με μάσκα και...»

Η Ματίνα Παγώνη μετά τις επίμαχες δηλώσεις, που έκανε για τον Αλέξη Τσίπρα, το Σάββατο 30/7 μίλησε σε εκπομπή της Ερτ και μάλιστα σχολίασε την εικόνα του κορωνοϊού στη χώρα.

Εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις εικόνες από τα λιμάνια της χώρας, με τους δεκάδες νέους που ταξιδεύουν φορώντας μάσκα. «Σωστά ξεκινά ο κόσμος τις διακοπές με μάσκα. Έχει γίνει συνείδηση πλέον ότι η μάσκα σώζει ζωές» είπε και σημείωσε ότι είναι αναμενόμενα τα κρούσματα αυτόν τον καιρό, καθώς οι νέοι θα ταξιδέψουν, θα βγουν, θα χορέψουν.

Ωστόσο, συμβούλεψε να συνδυάσουμε την λογική με την διασκέδαση, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό πριν φύγει κάποιος για διακοπές και αφού γυρίσει από αυτές να κάνει ένα rapid test. Σε ερώτηση για το εάν έχει σχέδια και για άλλες δραστηριότητες πέρα από τα νοσοκομεία απάντησε: «Δεν αποφασίζω εγώ αλλά ο πρωθυπουργός…».