Βούρκωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη - Το βίντεο με τη μαμά της που της ξύπνησε γλυκές αναμνήσεις

''Όσα χρόνια κι αν περάσουν...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Βούρκωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη - Το βίντεο με τη μαμά της που της ξύπνησε γλυκές αναμνήσεις

Την Αντελίνα Βαρθακούρη έχουμε να τη δούμε πολλούς μήνες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αφού παρά την ιχύ του συμβολαίου της με τον ΣΚΑΙ μέχρι πρόσφατα, δεν είχε συμφωνήσει σε κάποια εκπομπή. Ωστόσο η αγαπημένη παρουσιάστρια μέχρι να συμφωνήσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα, φροντίζει να ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά της στα social media. Την είδαμε λοιπόν να συγκινείται βαθιά στο τελευταίο βίντεο που μοιράστηκε όταν η μαμά της με μια φίλη της ξεκινούν να τραγουδούν στην πισίνα.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αγάπη για την οικογένειά της και αυτό δεν κρύβεται. Είτε αυτοί είναι ο σύζυγός της Χάρης Βαρθακούρης και τα παιδιά της, είτε η μαμά της, είτε η αγαπημένη της γιαγιά που έχει φύγει από τη ζωή, ωστόσο σε πρόσφατο story της, που επιδόθηκε σε μια ασχολία, άρχισε να την σκέφτεται, καθώς θεωρούσε ότι θα τη βλέπει από εκεί ψηλά και θα χαίρεται.

Το βίντεο με τη μαμά της Αντελίνας που τη συγκίνησε

Η Αντελίνα ανέβασε ένα story με τη μαμά της και την καλύτερη της φίλη να τραγουδούν απολαμβάνοντας παράλληλα το μπάνιο τους μέσα στην πισίνα. Όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε οι φωνές τους είναι πολύ όμορφες με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν μνήμες στην παρουσιάστρια.

«Μαιρούλα, Καιτούλα. Η μαμά μου και η δεύτερη μαμά μου. Μαζί στα νιάτα τους στο ίδιο θρανίο. Μεγάλωσαν, παντρεύτηκαν, έγιναν μανάδες και τώρα γιαγιάδες, για πάντα μαζί φιλενάδες. Τις έπιασα να τραγουδούν και συγκινήθηκα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν αλλάζουν οι καιροί, κάποιοι θεσμοί αντιστέκονται και παραμένουν ανεκτίμητοι».

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Αντελίνας μετά την πολύμηνη απουσία της

Μετά το Σου-Κου Family η Αντελίνα Βαρθακούρη αποφάσισε για δικό της καλό να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πάει κοντά ένας χρόνος που δεν έχει κάνει καμία επίσημη εμφάνιση. Άνθρωποι όμως από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν πως θα κάνει κάποια στιγμή το μεγάλο comeback και θα ανατρέψει τα πάντα αφού η σημερινή της εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή μας έχει μείνει στο μυαλό, από την τελευταία φορά που την είδαμε στην τηλεόραση.

Φουλ αδυνατισμένη (δείτε εδώ φωτογραφία της με μπικίνι), αποφάσισε να βγάλει τα εξτέ από τα μαλλιά της και αφήσει αυτό το ξανθό να ξεβάψει και να βγει το φυσικό της, όπως ενημέρωσε φυσικά τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

"Αρκετούς μήνες πριν πήρα την απόφαση να αφαιρέσω όλα τα extensions απ’ το κεφάλι μου. Ακόμα με θυμάμαι να παθαίνω σοκ όταν τα έβγαλα και τότε κατάλαβα πόσο κακό έκανα στα μαλλιά μου προσπαθώντας να παρέμβω τόσο πολύ και να αλλάξω σε κάτι τελείως διαφορετικό το χρώμα μου.
Τότε πήρα την απόφαση να επιστρέψω στη φυσική μου απόχρωση αλλά και να μην τα ξαναβάψω. Μέσα σε λίγο καιρό είδα άλλα μαλλιά, σαν να με ευχαριστούσαν που τα έσωσα με το να τα αφήσω στην ησυχία τους. Πλέον δεν βάφω τα μαλλιά μου, αγαπώ τις λίγες αλλά υπέροχες, αστραφτερές, ασημένιες, λευκές τρίχες μου και μαθαίνω να αγαπώ τη φύση μου. Όσο μεγαλώνω με αγαπώ περισσότερο, είμαι ευγνώμων και με αποδέχομαι.
Μην φοβάστε να μεγαλώνετε…αυτά τα σημάδια του χρόνου πάνω μας είναι η εμπειρία μας αλλά και η φινέτσα μας.

Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγω πλέον. Να είστε όπως σας κάνει ευτυχισμένες και όπως νιώθετε όμορφες…εγώ επιλέγω το φυσικό…εσείς θα θέλατε να το δοκιμάσετε; Μέσα σε αυτό το ταξίδι γνώρισα αυτή την εταιρεία που δυστυχώς δεν βρίσκω στην Ελλάδα αλλά την αγάπησα πολύ!", έγραψε χαρακτηριστικά.

 Αντελίνα Βαρθακούρη νέα μαλλιά