''Tα έσπασαν'' στην Άννα Βίσση Κοκλώνης και Καινούργιου - Φωτογραφίες και βίντεο από την ατελείωτη βραδιά τους

Ξέρουν να περνάνε καλά

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Tα έσπασαν'' στην Άννα Βίσση Κοκλώνης και Καινούργιου - Φωτογραφίες και βίντεο από την ατελείωτη βραδιά τους

Οι διακοπές στη Μύκονο καλά κρατούν για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Κοκλώνη που κοιτάνε να κάνουν την κάθε τους μέρα μοναδική. Χθες το βράδυ για παράδειγμα βρέθηκαν με καλή παρέα την Πηγή Δεβετζή στη συναυλία της Άννας Βίσση στο νησί και έζησαν ξέφρενες στιγμές χορεύοντας και τραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Κύπριας σταρ.

Η γνωστή παρουσιάστρια προσπαθεί να κάνει πράγματα για εκείνη μετά τον εκ νέου χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, που είναι βέβαιος δεδομένου ότι σταμάτησαν πλέον τις κοινές εμφανίσεις ενώ και η ίδια έχει ανεβάσει πολλές αναρτήσεις με νόημα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως το ποιήμα της Λούλας Αναγνωστάκη που έχει μέσα και τη φράση ''με γέλασες''.

Φωτογραφίες και βίντεο από το ξέφρενο γλέντι Καινούργιου και Κοκλώνη στην Αννα Βίσση

Ευτυχισμένοι που απολαμβάνουν ο ένας την καλή παρέα του άλλου, χαμογελάνε πλατιά και όπως φαίνεται και από τα βίντεο χάρηκαν τη βραδιά με την καρδιά τους.

Κατερίνα Καινούργιου και Νίκος Κοκλώνης στη συναυλία της Άννας Βίσση στη Μύκονο

''Έσταξε'' έρωτα για τον Φίλιππο η Καινούργιου κάνοντας jet ski με τον Κοκλώνη

Οι καλοκαιρινές στιγμές δεν έχουν τέλος για τους δυο καλούς φίλους Κατερίνα Καινούργιου και Νίκο Κοκλώνη που είναι πάντα ο ένας στήριγμα για τον άλλο. όπως είδαμε και παραπάνω οι δυο τους βρίσκονται αυτές τις μέρες στη Μύκονο κάνοντας αποτοξίνωση από τη δουλειά και την καθημερινότητα της πρωτεύουσας και αφήνοντας πίσω ότι τους στεναχωρεί.

Η παρουσιάστρια αν και φαίνεται να είναι λίγο πεσμένη, μιας και από ότι λέγεται δεν πήγε καλά η επανασύνδεση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, προσπαθεί να κάνει νέα πράγματα για να ξεχνιέται, όπως και η χθεσινή της παρουσία που είδαμε και νωρίτερα στη συναυλία της Άννας Βίσση στο Νησί των Ανέμων. Έτσι λοιπόν, την Δευτέρα 1/8 έκανε jet ski μαζί με τον παραγωγό, παρά τη φοβία της, και τραγουδούσε ερωτικά τραγούδια του Αντώνη Ρέμου.