Το δημόσιο μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη στις εγκυμονούσες, Τούνη και Συνατσάκη - «Κουράγιο, κράτα γερά»

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Το δημόσιο μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη στις εγκυμονούσες, Τούνη και Συνατσάκη - «Κουράγιο, κράτα γερά»

Οι εγκυμοσύνες στην εγχώρια showbiz "σκάνε" η μια μετά την άλλη καθώς η τελευταία που ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, προκαλώντας σοκ σε όσους την ακολουθούν καθώς δεν είχαν καταλάβει τίποτα.

Από την άλλη, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να στείλει τα δικά της μηνύματα τόσο στην Ιωάννα Τούνη η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, η γνωστή Influencer έχει αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως η εγκυμοσύνη της είναι αρκετά δύσκολη.

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της πριν από λίγες ημέρες όπου δέχτηκε δεκάδες θετικά σχόλια και ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους κάτω από την ανάρτησή της, ωστόσο δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής πόσο μηνών είναι.

Το τρυφερό μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη στις εγκυμονούσες, Τούνη και Συνατσάκη

Δεν μπορεί να πάει ούτε μέχρι την τουαλέτα - Η Ηλιάκη εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την κόρη της

Η Μαρία Ηλιάκη τον τελευταίο μήνα άφησε την Ελλάδα και αποφάσισε να κάνει το πολύ απαιτητικό ταξίδι και να ταξιδέψει μαζί με την κόρη της στην Ελβετία, εκεί όπου ζει και εργάζεται ο άντρας της και πατέρας του παιδιού τους.

Η καθημερινότητα για τα δύο κορίτσι εκεί είναι γνωστή, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά, που μένουν μαζί του. Άλλες είναι ωστόσο οι δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η παρουσιάστρια και τις μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram την Τετάρτη 27/7. Βρίσκεται λοιπόν, σε δύσκολη θέση μιας και η μικρή περνάει μια έντονη φάση, βάζοντας τα κλάματα κάθε φορά, που πρέπει να αποχωριστεί την μαμά της.

«Εμείς τώρα περνάμε την περίοδο “Θέλω μόνο τη μαμά μου”. Τύπου κατεβάζω τα σκουπίδια, κλαίει, πλαντάζει, λες και θα πάω μετανάστρια στην Αυστραλία και θα λείψω 20 χρόνια.

Πάω να πάρω κάτι από το ταχυδρομείο κάτω, σπαράζει. Μπήκα λοιπόν, κι εγώ και διάβασα ότι το παθαίνουν αυτό αυτούς τους μήνες τα παιδιά κι ότι είναι το άγχος του αποχωρισμού από τη μαμά, ότι πρέπει η μαμά να εξηγεί. Και κάθομαι κι εγώ και εξηγώ.

“Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα κατεβάσει τα σκουπίδια. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα λείψει πέντε λεπτά και θα γυρίσει. Αγάπη μου, τώρα η μαμά θα πάει να κάνει το πιπί της Δεν… ‘Μαμά”».