Μπήκε στο μαιευτήριο η Μαντώ Γαστεράτου - Γεννάει από λεπτό σε λεπτό

Έτοιμη να υποδεχθεί το μωράκι της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπήκε στο μαιευτήριο η Μαντώ Γαστεράτου - Γεννάει από λεπτό σε λεπτό

Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει από στιγμή σε στιγμή η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία θα φέρει στο κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είναι αρκετά ενεργή στα social media και καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της έχει μοιραστεί πολλά στιγμιότυπα αλλά και σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 3/8, η Μαντώ μας ενημέρωσε πως παρόλο που νιώθει άρρωστη (δείτε εδώ τι ακριβώς έχει) μπήκε στο μαιευτήριο και είναι έτοιμη να γεννήσει. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο instagram της ένα story με μια φωτογραφία από το κρεβάτι της, όπου όπως βλέπουμε την έχουν προετοιμάσει για να γεννήσει.

«Για να δούμε σήμερα… Τι λέτε θα έρθει;» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου κι εμείς τις ευχόμαστε με έναν πόνο!

Η φωτογραφία της Μαντώς Γαστεράτου από το μαιευτήριο

Η φωτογραφία της Μαντώς Γαστεράτου από το μαιευτήριο

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου για την εγκυμοσύνη της

«INSTAGRAM

Φυσικά το σύμπαν συνωμοτεί την ώρα που γίνεται το κλικ, εγώ να βρίσκομαι σε ένα ονειρεμένο location μέσα σε άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, την τέλεια στιγμή που ο ήλιος λούζει τα μαλλιά,το πρόσωπο και το κορμί μου (aka magic hour) ο αέρας να δίνει την υπεροχη κίνηση στο φόρεμα μου και γενικα όλα να συνθέτουν αυτό το #summermood

REALITY

Φυσικά το σύμπαν την ώρα που γίνεται το κλικ, μου λέει κατάμουτρα: "Άσε μας κουκλίτσα μου"! Βρίσκομαι στην αυλή οπότε θα βολευτώ με καμία γλάστρα για background στην καλύτερη... προσπαθώντας και σχεδόν αγκομαχωντας θα έλεγα να βγάλω μια ριμαδοσελφι. Σε παράλληλο χρόνο μ' έχει στραβώσει ο ήλιος, η υπομονή μου έχει φτάσει στο απροχώρητο, ενώ το βάρος της κοιλιάς μου δεν παλεύεται πχια...», έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Fun fact το κοινό και στις δύο περιπτώσεις είναι ότι στο τέλος ότι κι αν γίνεται γουστάρω, είναι πρώτη του Αυγούστου, τα φορεματα μου @fullah_sugah με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου (one size αφου) και Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΊΑ ΜΩΡΕΕΕΕ είτε έτσι είτε αλλιώς!!!!!!! Καλό μήνααααα!!!».

Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου - ετοιμόγεννη

Μαντώ Γαστεράτου - έγκυος