Μαρτυρικό βράδυ για την Μαντώ Γαστεράτου - Το πρόβλημα υγείας λίγο πριν γεννήσει

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρτυρικό βράδυ για την Μαντώ Γαστεράτου - Το πρόβλημα υγείας λίγο πριν γεννήσει

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου καθώς η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός από ώρα σε ώρα περιμένει να κρατήσει το κοριτσάκι της στην αγκαλιά της. Συγκεκριμένα, οι τελευατίες ώρες για την ίδια είναι αρκετά δύσκολες όπως δημοσίευσε μέσα από αναρτήσεις της σε stories (δείτε εδώ φωτογραφίες από το εντυπωσιακό baby shower).

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Έτσι, η Μαντώ Γατσεράτου δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το βράδυ πέρασε μαρτυρικό, λόγω της γαστρεντερίτιδας που την ταλαιπωρεί.

Η ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου

«Φτάσαμε στην τελική ευθεία με αγκαλιά τη λεκάνη, πυρετό και ένα μαρτυρικό βράδυ με γαστρεντερίτιδα. Κυκλοφορούν ιώσεις γαστρεντερίτιδας εκεί έξω; Γιατί εμένα με ξέκανε».

Ανάρτηση Μαντώ Γαστεράτου

Έτοιμη να γεννήσει η Μαντώ Γαστεράτου - Η φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Μαντώ Γαστεράτου ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά από στιγμή σε στιγμή και είναι πιο ευτυχισμένη ποτέ. Ήδη ο μικρός της γιος φαίνεται πως έχει αγαπήσει το μικρό του αδερφάκι, αφού δεν χάνει την ευκαιρία να αγκαλιάσει την φουσκωμένη κοιλίτσα της μαμάς του, όμως η ανυπομονησία για κρατήσουν στα χέρια τους το κοριτσάκι τους είναι μεγάλη.

Αυτή η στιγμή δεν φαίνεται να αργεί, καθώς η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, με την κοιλίτσα της έτοιμη να εκραγεί, χωρίς να φαίνεται ξεκάθαρα εάν βρίσκεται στο μαιευτήριο ή στο σπίτι της, γράφοντας πως ακόμη και η μπέμπα θέλει να βγει και να έρθει στον κόσμο. Πιθανότατα οι κλωτσιές δίνουν και παίρνουν.

Η ανάρτηση της Μαντώ Γαστεράτου λίγο πριν γεννήσει

«Η κυρία θέλει να βγει...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαντώ Γαστεράτου