«Η ζωή είναι ωραία» - Το πιο cute βίντεο της Μαντώς Γαστεράτου με τον γιο της και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Τρισευτυχισμένη μανούλα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η ζωή είναι ωραία» - Το πιο cute βίντεο της Μαντώς Γαστεράτου με τον γιο της και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Σε πολύ λίγο καιρό η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει το δεύτερο παιδί της, το οποίο ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της. Πρόκειται για τον δεύτερο - κατά σειρά- καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Σήμερα το πρωί ωστόσο ανέβασε ίσως το πιο γλυκό και χαριτωμένο βίντεο παρέα με τον γιο της. Η ραδιοφωνική παραγωγός μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και η μικρούλα κάνει κινήσεις μέσα σε αυτή ενώ εκείνη με τον γιο της «πειράζουν» την κοιλίτσα της για να κουνηθεί η μικρή και το βίντεο είναι super cute.

Η Μαντώ έχει γράψει: «Η ζωή είναι ωραία» με μια καρδούλα καθώς πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η γλυκιά ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου με τον γιο της και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

«Έχω πάρει 12 κιλά, θα χαθούν τι να κάνουμε, σιγά μην κάτσω να κλάψω»

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία έχει αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες το φύλο του δεύτερου μωρού της, παραχώρησε συνέντευξη στο πρωινό του Star και απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα την Τετάρτη 1/6. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και τα κιλά που έχει πάρει (δείτε εδώ φωτογραφία της που ποζάρει στον κήπο της με πιτζάμα και φουσκωμένη κοιλίτσα).

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την ανταπόκριση του γιου της στο νέο μωρό απάντησε: «Μέχρι χτες νόμιζα πως όλα ήταν καλά. Χτες, όμως, που άρχισα να ανοίγω τα μωρουδιακά, τα ροζ, βλέπει ο Γιώργαρος τη φωλιά και πήγε και κατσικώθηκε και δε σηκωνόταν με τίποτα».

«Έχω πάρει 12 κιλά, θα χαθούν τι να κάνουμε, σιγά μην κάτσω να κλάψω. Τρώω καλέ δεν το κλείνω το στόμα μου», είπε χαλαρή για τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Εξάλλου την έχει βρει τη λύση για να τα χάσει. «Θα αναγκάζομαι να έρχομαι με ποδήλατο στη δουλειά. Πώς νομίζεις ότι έχασα 25 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη; 25 στην πρώτη και πάμε για άλλα 25»