Η ευτυχία της δεν κρύβεται - Η εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου ''ποζάρει'' με πυτζάμες στον κήπο της

Στην αναμονή για τον ερχομό του μωρού της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ευτυχία της δεν κρύβεται - Η εγκυμονούσα Μαντώ Γαστεράτου ''ποζάρει'' με πυτζάμες στον κήπο της

Τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της περιμένει το πρώην μοντέλο, Μαντώ Γαστεράτου. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, ο γιος της θα αποκτήσει αδερφάκι (δείτε εδώ το φύλο του μωρού που περιμένει), αν και δεν το έχει συνειδητοποιήσει πλήρως.

Η εγκυμοσύνη της εξελίσσεται φυσιολογικά και εκείνη προσπαθεί να την απολαύσει όσο μπορεί καθώς παράλληλα έχει τον μικρό Γιώργο να την τρέχει.

Ο μικρός περνά πολλές ώρες στον κήπο μαζί της: εκείνος παίζει με τα παιχνίδια του και η ίδια του κάνει παρέα. Mάλιστα αυτή την εποχή ο κήπος της είναι ανθισμένος ενώ η κερασιά της έβγαλε τα πρώτα κεράσια.

Ποιό ήταν το post που έκανε η Γαστεράτου από τον κήπο της

Για όλα αυτά τα μικρά αλλά σημαντικά για την ίδια πράγματα, νιώθει χαρά και ευτυχία. Σε χθεσινό της post έγραψε χαρακτηριστικά:

«Καλημέρα καλημέρα. Μέσα σε μια εποχή που οι περισσότεροι ψάχνουν να βρουν την ουσία στα μεγάλα και φανταχτερά για να νιώσουν πλούσιου μέσα κι έξω... εγώ θα πω με όλη μου την ειλικρίνεια ότι νιώθω το πιο γεμάτο και πλούσιο (πλημμυρισμένο από χαρά) κορίτσι, όταν ξυπνάω τα πρωινά και απολαμβάνω την πορτοκαλάδα μου, με τα φρέσκα πορτοκαλάκια που μου έφερε ο μπαμπούλης μου από την πορτοκαλιά μας στην αυλή... Γεμίζω με χαρά και καμάρι με τα κερασάκια που έβγαλε και φέτος η κερασιά μας ? η Αναστασία και κάθομαι στον ήλιο βλέποντας τον Γιώργο μου να παίζει ανέμελος στον κήπο και το κορίτσι μου να μου ρίχνει μικρές κλωτσίτσες γιατί βιάζεται να δει την ομορφιά του κόσμου που βρίσκεται στα απλά! Τι άλλο να ζητήσω?!».

Θα εκραγεί η κοιλίτσα της - Η συγκινητική ανάρτηση της λίγο πριν γεννήσει

Η Μαντώ Γαστεράτου περνάει μια από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής της και αυτό δεν φαίνεται από το χαμόγελο της στις φωτογραφίες, που συνεχώς δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Απολαμβάνει τη μητρότητα και όσα της μαθαίνει ο γιος της Γιώργος, ο οποίος έχει μεγαλώσει πραγματικά πολύ.

Με το δεύτερο μωράκι να είναι στην κοιλιά της, ετοιμάζεται σιγά σιγά να γίνει για δεύτερη φορά μανούλα και να γεμίσει ξανά το σπίτι της με αυτή την απίστευτη μωρουδιακή μυρωδιά. Μέχρι τότε απαθανατίζει τον εαυτό της σε αυτήν την ιδιαίτερη φάση του μιας και το μωρό είναι να τους υποδεχτεί με την κοιλίτσα να είναι πολύ μεγάλη.

«Αγάπη είναι λίγο πριν φύγει για δουλειά, μόλις τον έχεις χαιρετήσει και του έχεις δώσει ένα γλυκό φιλί, να αφήνει για λίγο την τσάντα της δουλειάς κάτω και να σου λέει: " είσαι πολύ όμορφη, κάτσε εκεί που πέφτει το φως όμορφα πάνω σου να σε βγάλω μια φωτογραφία..."
Εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι πόση ευτυχία μπορείς να χωρέσεις μέσα σου σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα...
Σ' αγαπώ κύριε Νίκο».