Με εντυπωσιακό φλοράλ φόρεμα λίγο πριν γεννήσει - Το ανεπανάληπτο baby shower της Γαστεράτου

Περιμένοντας την κορούλα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με εντυπωσιακό φλοράλ φόρεμα λίγο πριν γεννήσει - Το ανεπανάληπτο baby shower της Γαστεράτου

Η Μαντώ Γαστεράτου είναι μια πολύ τρυφερή μανούλα, η οποία αφιερώνει τον χρόνο στον γιο της και σε λίγο καιρό θα μοιράζει την μητρική της αγάπη μεταξύ του Γιώργου και της κορούλας της, την οποία περιμένουν όλοι πως και πώς.

Αφού λοιπόν, η ημέρα της γέννας πλησιάζει η παρουσιάστρια είχε πολύ καλούς φίλους να τη βοηθήσουν με το baby shower, μιας και εκείνη είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με την κοιλίτσα της να μην της επιτρέπει να κάνει πολλά. Σε κάθε περίπτωση, ήταν εκείνη παρούσα, με το εντυπωσιακό φλοράλ της φόρεμα.

Η Μαντώ Γαστεράτου έκανε το baby shower λίγο πριν γίνει μανούλα για δεύτερη φορά

Baby shower - Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου

Η αποκάλυψη της Μαντώς Γαστεράτου για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου μωρού της, παραχώρησε συνέντευξη στο πρωινό του Star και απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στο Mega Καλημέρα την Τετάρτη 1/6. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της και τα κιλά που έχει πάρει (δείτε εδώ φωτογραφία της που ποζάρει στον κήπο της με πιτζάμα και φουσκωμένη κοιλίτσα).

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την ανταπόκριση του γιου της στο νέο μωρό απάντησε: «Μέχρι χτες νόμιζ πως όλα ήταν καλά. Χτες, όμως, που άρχισα να ανοίγω τα μωρουδιακά, τα ροζ, βλέπει ο Γιώργαρος τη φωλιά και πήγε και κατσικώθηκε και δε σηκωνόταν με τίποτα».

«Έχω πάρει 12 κιλά, θα χαθούν τι να κάνουμε, σιγά μην κάτσω να κλάψω. Τρώω καλέ δεν το κλείνω το στόμα μου», είπε χαλαρή για τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Εξάλλου την έχει βρει τη λύση για να τα χάσει. «Θα αναγκάζομαι να έρχομαι με ποδήλατο στη δουλειά. Πώς νομίζεις ότι έχασα 25 κιλά στην πρώτη εγκυμοσύνη; 25 στην πρώτη και πάμε για άλλα 25»