Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Μαντώ Γαστεράτου - Έτοιμη να γιορτάσει το baby shower για την κόρη της

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Μαντώ Γαστεράτου - Έτοιμη να γιορτάσει το baby shower για την κόρη της

Η Μαντώ Γαστεράτου πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει έναν λόγο παραπάνω αφού περιμένει το δεύτερο παιδάκι της.Τόσο η γνωστή παρουσιάστρια όσο και ο αγαπημένος της σύζυγος, Νίκος Ισηγόνης περιμένουν πως και πως να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της).

Από την άλλη, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορές προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, δεν δίστασε να αποκαλύψει με μια ανάρτηση στο instagram πως πρόκειται να γίνει σήμερα 25/7 το baby shower του μωρού της.

Η ανάρτηση της Μαντώ Γαστεράτου

Μαντώ Γαστεράτου - Ανάρτηση στα social media

«Πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας...»

Είναι γεγονός πως σε λίγο καιρό η Μαντώ Γαστεράτου περιμένει το δεύτερο παιδί της και ανυπομονεί να το κρατήσει στην αγκαλιά της. Πρόκειται για τον δεύτερο - κατά σειρά- καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, όμως λίγο πριν γεννήσει, θέλησε να απολαύσει λίγο χρόνο με τον γιο της τον Γιώργο, που του τρέφει μεγάλη αδυναμία. Έτσι, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγαν για την αγαπημένη τους Κύθνο για να απολαύσουν τη θάλασσα και τη μικρή χώρα του νησιού.

Κατά την επιστροφή τους, στο πλοίο, ο Γιώργος δεν ήθελε να αποχαιρετήσει την Κύθνο και η τρυφερή μαμά του έταξε ότι θα επιστρέψουν σύντομα, όπως δήλωσε με μία ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πριν γεννηθεί η μπεμπούλα μας, ήθελα να αφιερώσω χρόνο αποκλειστικά και μόνο στον Γιωργαρο μου. Έτσι τον πήρα και πήγαμε στον νησάκι μας στην Κυθνο που αγαπώ πολύ! Αγαπησε τόσο πολύ κι εκείνος το νησί, που όταν μπήκαμε στο καράβι και του είπα ότι πάμε πίσω σπίτι μας, δεν ήθελε να φύγει… του υποσχεθηκα όμως πως θα επιστρέψουμε σύντομα! Ευτυχώς τον “πόνο μας” απαλυνε κάπως ο κουλοχέρης και το ποδοσφαιρακι που είχε το πλοίο…», έγραψε στο Instagram και ανέβασε μερικές φωτογραφίες.

Μαντώ Γαστεράτου και γιος Κύθνος