Μαρία Αναστασοπούλου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 - Σε ποια εκπομπή θα την δούμε;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 - Σε ποια εκπομπή θα την δούμε;

Οι μεταγραφές για την ερχόμενη τηλεοπτικό δεν έχον τέλος καθώς πολλά πρόσωπα είναι εκείνα τα οποία επέλεξαν να αλλάξουν την τηλεοπτική τους στέγη. Ανάμεσά τους και η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία πλέον ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό του ΑΝΤ1 καθώς πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ με την Χριστίνα Σούζη να την αποθεώνει on air.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την μεταγραφή της Μαρίας Αναστασοπούλου

Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.

Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Μαρία Αναστασοπούλου

Τέλος σεζόν για το «Σήμερα» χωρίς Αναστασοπούλου - Το μήνυμα του Οικονόμου για την αποχώρησή της

Αυλαία έριξε σήμερα 29/7 και η εκπομπή «Σήμερα», με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Οι δυο τους δεν συνέπεσαν, αφού η συνάδελφός του βρίσκεται ήδη σε άδεια, ωστόσο θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα με αφορμή την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ και την τηλεοπτική μετακόμιση στον ANT1, ενώ ενημέρωσε και το κοινό πότε ξεκινά ξανά η εκπομπή.

Την παρουσιάστρια είχε αποχαιρετήσει και η Χριστίνα Σούζη, η μετεωρολόγος του καναλιού, αποθεώνοντας την και αποκαλύπτοντας ότι η επαγγελματική σχέση τους δεν ξεκίνησε ιδανικά, ωστόσο στη συνέχει αποκαταστάθηκε. Της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει ενώ την αποκάλεσε και με ένα ψευδώνυμο, που κολακεύει τις επαγγελματικές της δεξιότητες.

Είπε λοιπόν ο Οικονόμου στον αέρα της τελευταίας εκπομπής:

«Η Μαρία μας αποχαιρέτησε. Τα είπαμε με τη Μαρία. Της είπα να κοιτάζει μπροστά και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Εμείς θα τα πούμε περί τα τέλη του μήνα, 29 του μήνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρώτο "αντίο" της Μαρίας Αναστασοπούλου στον αέρα του ΣΚΑΪ - «Επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω...»

«Έχουμε ανοίξει λογαριασμούς...» - Τα όλο νόημα λόγια της Μαρίας Αναστασοπούλου στην τελευταία της εκπομπή στο ΣΚΑΪ