Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Το βίντεο που κυκλοφορεί με πρωταγωνίστρια την Μαρία Βοσκοπούλου

Λίγοι το είχαμε προσέξει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Το βίντεο που κυκλοφορεί με πρωταγωνίστρια την Μαρία Βοσκοπούλου

Αρκετά όμορφη και εντυπωσιακή είναι η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου, Μαρία, η οποία στα 21 της, ασχολείται με την υποκριτική, ωστόσο πριν μερικά χρόνια είχε κάνει και ένα πέρασμα από το τραγούδι, αλλά σε ρόλο μοντέλου για video clip.

Η ίδια θέλει να ασχοληθεί με το μουσικό θέατρο για αυτό κι έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής στο τμήμα μουσικού θεάτρου της σχολής Modern Music Arts, με δασκάλα την ανερχόμενη τραγουδίστρια Chryssanthemis, η οποία είχε κυκλοφορήσει πριν καιρό το νέο της video clip από την Panik Records.

Μάλιστα, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία κλέβει την παράσταση στο εν λόγω βίντεο. Εντωμεταξύ, πριν μερικές μέρες, φημολογούνταν ότι είναι έτοιμη να παντρευτεί.

Πρωταγωνίστρια σε video clip η Μαρία Βοσκοπούλου

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Βοσκοπούλου ανήμερα της γιορτής του πατέρα

Την ημέρα του πατέρα γιορτάσαμε την Κυριακή 19/6 και πολλοί ήταν οι celebrities που αποφάσισαν να ευχηθούν δημοσίως στους αγαπημένους τους ανθρώπους που τους μεγάλωσαν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Μαρία Βοσκοπούλου, κόρης του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου (αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης).

Τους έντεκα μήνες που έχουν μεσολαβήσει από τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, τόσο η σύζυγός του όπως και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, δεν τον ξεχνούν λεπτό, και μάλιστα κάθε μήνα στις 19 δημοσιεύουν κάτι για εκείνον θέλοντας να τον τιμήσουν - πόσο μάλλον τώρα που συνέπεσε και με τη γιορτή του πατέρα.

Έτσι, η Μαρία Βοσκοπούλου έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ραγίζοντας καρδιές. Δημοσίευσε μια ζωγραφιά με ένα μικρό κοριτσάκι να περπατώ κρατώντας στο ένα χέρι ένα κόκκινο μπαλόνι και στο άλλο τον μπαμπά του και έγραψε:

«Όσοι μπορείτε σήμερα, και κάθε μέρα, πάρτε τον μπαμπά σας μια σφιχτή αγκαλιά. Πείτε του ότι τον αγαπάτε. Συζητήστε τα πιο ασήμαντα και τα πιο σημαντικά, πάρτε ένα τηλέφωνο αν είστε μακριά. Δείξτε την αγάπη και μοιράστε την».

Ανάρτηση μαρίας Βοσκοπούλου ανήμερα της γιορτής του πατέρα