Μαίρη Συνατσάκη: Οι εξετάσεις που έκανε πριν μείνει έγκυος - Τι της έχει απαγορεύσει ο γιατρός

«Προφανώς και θα κάνετε ό,τι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαίρη Συνατσάκη: Οι εξετάσεις που έκανε πριν μείνει έγκυος - Τι της έχει απαγορεύσει ο γιατρός

Έγκυος για πρώτη φορά είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Το ζευγάρι είναι τρελά ευτυχισμένο και ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

Η παρουσιάστρια και Youtuber μέρα με την μέρα μιλάει όλο και περισσότερο για την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ και τις πρώτες της δηλώσεις) και μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης 3/8 η ίδια προέτρεψε τις διαδικτυακές της φίλες να μιλήσουν με τον γιατρό τους, αποκαλύπτοντας την ίδια στιγμή ότι έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν μείνει έγκυος.

Οι εξετάσεις που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη πριν μείνει έγκυος

«Προφανώς και θα κάνετε ό,τι σας πει ο γιατρός σας! Εγώ είχα κάνει προληπτικά αιματολογικές εξετάσεις για τοξόπλασμα πριν από την εγκυμοσύνη και στις αιματολογικές που κάνω κάθε 4-5 βδομάδες ξανά τσεκάρουμε για τοξόπλασμα. Το μόνο που δεν κάνω από την πρώτη στιγμή είναι να καθαρίζω εγώ τις τουαλέτες των γατιών. Είναι γάτες σπιτιού, εμβολιασμένες, δεν βγαίνουν ούτε στο μπαλκόνι και δεν μου απαγόρευσε τίποτα άλλο ο γιατρός μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Οι εξετάσεις που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη πριν μείνει έγκυος 

Οι εξετάσεις που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη πριν μείνει έγκυος 2

Οι εξετάσεις που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη πριν μείνει έγκυος 3

Οι εξετάσεις που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη πριν μείνει έγκυος 4

Οι εξετάσεις που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη πριν μείνει έγκυος 5

Οι 12 ερωτικοί της σύντροφοι και το σεξ μέσα σε δωμάτιο λεβητοστάσιου

Το όνομά της προστέθηκε πριν από λίγες ώρες στην λίστα με τις εγκυμονούσες στην ελληνική showbiz αφού με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, έχοντας αγκαλιά τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή, αποκάλυψε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι (δείτε εδώ την ανάρτηση).

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και το Youweekly.gr κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν για να γνωρίσετε καλύτερα την... Μαίρη!

Η παρουσιάστρια και influencer το 2019 μίλησε με ειλικρίνεια για την προσωπική της ζωή, τις ερωτικές της σχέσεις, την σεξουαλική της ζωή αλλά αναφέρθηκε και για πρώτη φορά στο τέλος της σημαντικής για εκείνη σχέσης με τον κολλητός της.

Έχει πάει σύνολο με…12 συντρόφους και η ηλικία που έκανε έρωτα ήταν 16 χρονών, είπε το 2019...

Παραδέχτηκε πως είχε σύντροφο με μικρό μόριο, έχει φάει «κέρατο» και έχει απιστήσει και η ίδια.

Το πιο παράξενο μέρος που έχει κάνει έρωτα είναι στο δωμάτιο του λεβητοστάσιου και σε ένα αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε ένα στενάκι.

Ακόμα, η Μαίρη παραδέχτηκε δημόσια πως η φιλία της με τον Σπύρο Σαμοΐλη έχει όντως τελειώσει μετά από 12 ολόκληρα χρόνια και η ίδια εξήγησε πως δεν μπορεί να μιλήσει με πολλές λεπτομέρειες για το «διαζύγιο» αυτό, αρκέστηκε όμως να πει πως η αιτία του χωρισμού ήταν πολύ σημαντική και ανέφερε χαρακτηριστικά πως αν όντως έμπαινε σε λεπτομέρειες θα κατέληγε το βίντεο σε ριάλιτι σόου.