Μαίρη Συνατσάκη: Είχε μαρτυρήσει εμμέσως την εγκυμοσύνη της πέντε μήνες πριν

Δείτε το βίντεο!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μαίρη Συνατσάκη: Είχε μαρτυρήσει εμμέσως την εγκυμοσύνη της πέντε μήνες πριν

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Η ίδια το ανακοίνωσε μέσω Instagram με ένα πολύ τρυφερό post, καθώς το ζευγάρι τώρα αισθάνθηκε έτοιμο να μιλήσει δημόσια. Και μπορεί κανείς να μην γνώριζε τίποτα, ωστόσο η Συνατσάκη λίγους μήνες πριν στο Podcast της Μαρίας Σολωμού το είχε ομολογήσει εμμέσως πλην σαφώς.

Η παρουσιάστρια και Influencer δεν ήταν πάντα έτοιμη να γίνει μητέρα, ωστόσο είχε την εγκυμοσύνη υψηλά στα πλάνα της. Σε παλιότερη συνέντευξή της πριν από 7 χρόνια, όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας και είχε πει ότι για την ίδια είναι πολύ σημαντικό, ωστόσο είχε βάλει και ένα χρονικό περιθώριο, στο οποίο έπεσε λίγο έξω.

Η στιγμή που η Μαίρη Συνατσάκη μαρτύρησε την επικείμενη εγκυμοσύνη της

Πέντε μήνες πριν η Μαίρη Συνατσάκη είχε βρεθεί καλεσμένη στο podcast της Μαρίας Σολωμού και απάντησε στο ερώτημα ποιο όνειρο έχει για το κοντινό μέλλον.

«Όλα καλά, έχω κάποιο όνειρο αλλά είναι κάτι δικό μου προσωπικό αλλά δεν θέλω να το πω. Κάτι συμβαίνει, μακάρι να πάνε όλα καλά. Όλοι αξίζουμε κάτι καλό»!

Πιθανά λοιπόν σύμφωνα με τα λεγόμενά της να ήταν ήδη έγκυος στις πρώτες εβδομάδες. Άλλωστε και η ίδια παρ' ότι δεν έχει αποκαλύψει πόσο μηνών είναι έχει πει ότι πλέον δυσκολεύεται να το κρύψει.

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η όμορφη παρουσιάστρια και Youtuber λάμπει από χαρά, ωστόσο έχει περιορίσει κάπως τις αναρτήσεις της στα social media, μιας και θέλει να απολαύσει την περίοδο της εγκυμοσύνης μακριά από αυτά. Βέβαια, οι ευχές είναι χιλιάδες, με αυτή του Άκη Πετρετζίκη να είναι άκρως τρυφερή.

Παρόλα αυτά, το μεσημέρι της Τρίτης 2/8, η Μαίρη δημοσίευσε 2 stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αναφέροντας πως νιώθει αρκετά αμήχανα μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της, ωστόσο θα την ξεπεράσει και είναι καθαρά θέμα χρόνου.