Με ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα στο στήθος και δέσιμο στο λαιμό - Το πραγματικό σώμα της Ελεονώρας Μελέτη στα 43 της

Χωρίς φώτοσοπ και ρετούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα στο στήθος και δέσιμο στο λαιμό - Το πραγματικό σώμα της Ελεονώρας Μελέτη στα 43 της

Η Ελεονώρα Μελέτη πάντοτε προσπαθεί μέσα από την παρουσία της στην τηλεόραση, αλλά και τα social media να δείχνει την πραγματική της εικόνα, είτε αυτή είναι η χιουμοριστική της πλευρά όταν παίζει με την κόρη της είτε όταν αφορά την εικόνα της και την εμφάνισή της.

Έτσι, την Τετάρτη 3/8 δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ποζάροντας μπροστά από τον ολόσωμο καθρέφτη της φορώντας μόνο ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με άνοιγμα στο στήθος και δέσιμο στο λαιμό. Για άλλη μία φορά τα φίλτρα και τα ρετούς έλειπαν από την ανάρτησή της και αυτό που βλέπουμε είναι εντυπωσιακό.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη με μαγιό

Ελεονώρα Μελέτη

«Το 23χρονο αυτό κορίτσι....»

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της αλλά και τις απόψεις της για διάφορα θέματα, ενώ επιλέγει αρκετές φορές να ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια γίνεται αποδέκτρια αρνητικών και επιθετικών σχολίων, με την ίδια να μην διστάζει να δίνει την δική της αποστομωτική απάντηση. Αυτή τη φορά, μια γυναίκα χαρακτήρισε την παρουσιάστρια 53χρονη και της είπε ότι περνάει εμμηνόπαυση.

Η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε λοιπόν να της απαντήσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το 23χρονο αυτό κορίτσι απέδωσε τον ποιητικό μου οίστρο στην εμμηνόπαυση. Θεωρεί όπως λέει ότι είμαι 53 ετών! Μακάρι να τα φτάσω γιατί θα έχω πολλά να πω! Έχω κάτι που όσο μεγαλώνεις γίνεται καλύτερο! Λέγεται προσωπικότητα.

Στη δική της εμμηνόπαυση τι θα έχει να μας δείξει που πλέον οι πόζες της θα είναι για 23χρονες; Ωστόσο για όσα χρόνια μένουν, μπορείτε να συνεχίσετε να θαυμάζετε τα επιφανειακά της κάλλη τα οποίο προωθεί με εξαίσιο τρόπο! Μακάρι να πιάσουν τόπο!».

Η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη στα αρνητικά σχόλια μιας γυναίκας