Πρώτα γενέθλια μαζί για τη Λιάντου και τον Σκουρλέτη - Το βίντεο με την έκπληξή που του έκανε

Λιώνουν από έρωτα οι πρωταγωνιστές της «Γης της Ελιάς»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Πρώτα γενέθλια μαζί για τη Λιάντου και τον Σκουρλέτη - Το βίντεο με την έκπληξή που του έκανε

Σε κοινές διακοπές βρίσκονται αυτή την περίοδο η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ενώ είχαν την τύχη να γιορτάσουν μαζί για πρώτη φορά και τα γενέθλια του Αλέξανδρου, με τη σύντροφό του να του ετοιμάζει μια έκπληξη. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς» και από τότε είναι αχώριστοι και ζουν τις πιο ωραίες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένα ζευγάρι στην αρχή της σχέσης του.

Και μπορεί στην αρχή να φαινόταν πως κάνουν χωριστές διακοπές, αφού η πρώτη φωτογραφία που είδαμε από τον Σκουρλέτη ήταν με τους φίλους και συνεργάτες τους Μέλλο και Καρυωτάκη στην παραλία, ωστόσο στη συνέχεια το νεαρό ζευγάρι ανέβασε τις πρώτες του φωτογραφίες επιβεβαιώνοντας ότι περνάνε και το καλοκαίρι μαζί.

Η έκπληξη που έκανε η Λιάντου στον Σκουρλέτη για τα γενέθλιά του

Βρίσκονται λοιπόν στις Σπέτσες με συνεργάτες και φίλους, λίγο πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς. Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχει σήμερα τα γενέθλιά του και η Αφροδίτη Λιάντου μαζί με τους Αντιγόνη Νεοφύτου, Ιφιγένεια Πιερίδου και Νίκο Μέλλο του τραγούδησαν στην αλλαγή της ημέρας το «Happy Birthday».

Όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, η «Μυρτάλλη» έφερε την τούρτα, με τον «Αλέξη» να αισθάνεται αμήχανος με την έκπληξη της κοπέλας του.

Η αποκάλυψη που είχε κάνει ο Σκουρλέτης για τη σχέση τους

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και η είδηση έγινε γνωστή πριν από κάποιους μήνης. Γνωρίστηκαν στην σειρά Γη της Ελιάς, όπου εκείνος υποδύεται έναν άνδρα που έχει εμμονή μαζί της, τότε όμως κανείς δεν γνώριζε πως θα γίνουν ζευγάρι και στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα RealLife και την Νίκη Κώτσου, η πολυτάλαντη κόρη της Εβελίνας Παπούλια ήρθε πιο κοντά με τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και των κοινών τους σκηνών. Οι δυο τους συνειδητοποίησαν από πολύ νωρίς τη μεταξύ τους χημεία και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, είναι σε σχέση περίπου πέντε μήνες και όσοι τους ζουν κάνουν λόγο για έναν πολύ δυνατό έρωτα. Ωστόσο, θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας, παρόλο που ο Αλέξανδρος έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για εκείνη.