«Έρωτά μου εσύ» - "Λιώνει" για την μονάκριβή του κόρη ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Την πήγε για ψάρεμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έρωτά μου εσύ» -

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης όσο ερωτευμένος κι αν είναι με την Κατερίνα Γερονικολού και παιρνούν χρόνο μαζί κάνοντας τρέλες, μοιράζει τον χρόνο του για να απολαμβάνει λίγες στιγμές με την μονάκριβή του κόρη, την Εύα. Έτσι, τώρα που είναι καλοκαίρι βρήκε την ευκαιρία να πάει μαζί της στη θάλασσα και να κάνει αυτό που έχει μάθει και μέσα από την εκπομπή του, Fishy, να ψαρεύει δηλαδή.

Την Τετάρτη 3/8, λοιπόν, ο ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον "έρωτά" του όπως την χαρακτήρισε, κρατώντας ένα ψάρι τεραστίων διαστάσεων στα χέρια του. Μάλιστα, φορούσε και ψάθινο καπέλο, μπαίνοντας στο απόλυτο mood του ψαρά, ενώ η κόρη του φαίνεται να διασκέδασε πολύ δοκιμάζοντας κάτι που αρέσει να κάνει ο πατέρας της.

Η ανάρτηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη από το ψάρεμα με την κόρη του

«Μέρα εκπαίδευσης!!!!! Έρωτά μου εσύ!!!!! ( δεν μιλάω για το ψάρι)», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Γιάννης Τσιμιτσέλης

H αποκάλυψη του ηθοποιού για το γάμο και το ενδεχόμενο παιδιού με την Κατερίνα Γερονικολού

Μια συνέντευξη εφ'όλης της στην εφημερίδα Real Life παραχώρησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Βάσω Λασκαράκη μετά το διαζύγιο τους, αλλά και για το ενδεχόμενο γάμου και δεύτερου παιδιού.

Ο ηθοποιός εδώ και περίπου 3 χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα με την επίσης ηθοποιό, Κατερίνα Γερονικολού με την οποία έχουν συνεργαστεί και σε πολλές ταινίες αλλά και σειρές.

Ο γάμος είναι ένα θέμα επίκαιρο στη δική σου φάση;

Δεν το έχω σκεφτεί ακόμη. Θες να μου βάλεις ιδέα; (γέλια).

Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα...

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη για γάμο.

Η επιθυμία να αποκτήσεις δεύτερο παιδί;

Όπως είπα, δεν έχω πρόγραμμα γενικότερα στη ζωή μου. Το ίδιο θα απαντήσω και εδώ. Έτσι λειτουργώ και σε αυτόν τον τομέα. Δεν προγραμματίζω δεν λέω «τώρα θα κάνω παιδί». Αν είναι να έρθει, θε να΄ρθει.