Έπεσαν με τα ρούχα μέσα στην πισίνα - Οι ευχές της Γερονικολού για τα γενέθλια του Tσιμιτσέλη

Full in love!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έπεσαν με τα ρούχα μέσα στην πισίνα - Οι ευχές της Γερονικολού για τα γενέθλια του Tσιμιτσέλη

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποτελούν τα τελευταία χρόνια ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, χωρίς να κρύβονται αλλά ούτε και να προκαλούν με τον έρωτα τους. Ο γάμος θα μπορούσε να είναι κοντά για εκείνους, μιας και έχουν κάνει όλα τα τα προηγούμενα βήματα.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ ευτυχισμένοι, κάνουν πλάνα μαζί για το μέλλον και φυσικά και την Πέμπτη 28/7, που π ηθοποιός είχε τα γενέθλιά του τα γιόρτασαν μαζί. Η Κατερίνα μάλιστα έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο instagram με τους δυο τους αγκαλιά μαζί μέσα σε μία πισίνα.

Οι ευχές της Κατερίνας Γερονικολού για τα γενέθλια του Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Η ζωή είναι μικρή και μόνο ο έρωτας την κάνει μεγαλύτερη».

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης

H αναφορά της ηθοποιού για τα καλοκαιρινά τους πλάνα

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε δηλώσεις στο περιοδικό ''Τύπος tv'' και μεταξύ των όσων ανέφερε δε μπόρεσε να μην αναφερθεί και στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με το οποίο μετρούν χρόνια μαζί και φυσικά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Η ηθοποιός και ο σύντροφος της μπορεί λόγω των πολλών υποχρεώσεων, που έχουν να χάνονται συχνά μέσα στην καθημερινότητά τους, όμως το καλοκαίρι έχει έρθει και από ότι δήλωσε είναι σε θέση να το εκμεταλλευτούν και να ξεκουραστούν μετά από έναν δύσκολο χειμώνα. Πιο αναλυτικά, έχουν οργανώσει διακοπές 3 εβδομάδων, με κάθε επιφύλαξη να μην συμβεί κάτι.

Πώς είναι το να δουλεύεις με τον άνθρωπό σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη;

Είναι όμορφο γιατί δεν μας προκαλεί εντάσεις. Αν μου προκαλούσε ένταση και μου έφερνε στο σπίτι γκρίνια, δεν θα το ξαναέκανα. Θα προτιμούσα να συνεχιστεί η σχέση, δεν έχω δίλημμα ως προς αυτό.

Πήγαν όλα πολύ καλά, βάζω θετικό πρόσημο και ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να δουλέψουμε ξανά μαζί. Ισως βέβαια η καλή συνεργασία να μην έχει να κάνει με το στοιχείο της προσωπικής σχέσης, αλλά του επαγγελματικού κώδικα που αναπτύσσεις με έναν άνθρωπο.

Μετά το τέλος της σειράς, τι ετοιμάζεις τηλεοπτικά;

Ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Υπάρχουν κάποιες κρούσεις αλλά δεν έχω καταλήξει και δεν είμαι σίγουρη αν θα κάνω κάτι.

Εχω την αίσθηση ότι η τηλεόραση δεν είναι αυτοσκοπός…

Οχι, δεν είναι. Είναι ωραίο κι εγώ να ξεκουράζομαι, αλλά και ο τηλεθεατής να ξεκουράζεται από εμένα. Αν έρθει βέβαια μία καλή πρόταση, σαφέστατα θα την κάνω. Είμαι από τους ηθοποιούς που έχω δουλέψει για πολλές χρονιές σε θέατρο και τηλεόραση, επειδή το έχω ζήσει με όλο του το άγχος, αν δεν έρθει μία τόσο καλή πρόταση, καλύτερα να καθίσω να ηρεμήσω.

Θεωρώ ότι χρειαζόμαστε λίγη ξεκούραση ώστε να γεμίζουν οι μπαταρίες και να προλαβαίνουμε να αποφορτιζόμαστε. Φέτος για παράδειγμα έχω διαβάσει περισσότερο από τις πανελλήνιες. Πέρασα τη μισή μου μέρα να διαβάζω. Ο όγκος ήταν πολύ μεγάλος, οπότε δεν ήταν μόνο τα γυρίσματα αλλά και το διάβασμα. Ειδικά αν αναλογιστείς ότι δεν είχα μόνο τη σειρά, αλλά και την ταινία και την παράσταση.

Κατερίνα Γερονικολού - Τσιμιτσέλης

Είσαι σε φάση καλοκαιρινών πλάνων;

Εχουμε οργανωθεί, έχουμε φτιάξει ένα πλάνο τριών εβδομάδων διακοπών και θέλω να πιστεύω ότι θα πάει καλά!

Μέσα σε αυτά τα χρόνια που είσαι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, τι κρατάς περισσότερο; Την επαφή με τον κόσμο; Νομίζω ότι δίνεις -και είσαι- την αίσθηση του κοριτσιού της διπλανής πόρτας…

Νομίζω είναι το ωραιότερο κομπλιμέντο που μπορεί να μου κάνει κάποιος. Θέλω να είμαι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, έτσι το νιώθω, αυτή είναι η αλήθεια μου. Είμαι απλή, ίσως σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερο από αυτό που θα έπρεπε.