Ο Οδυσσέας μεγάλωσε πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα με τον γιο του στην παραλία

Συγκινητικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Οδυσσέας μεγάλωσε πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα με τον γιο του στην παραλία

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μαζί με την σύζυγό του και τα παιδιά του, απολαμβάνει τις διακοπές του μακριά από την τηλεόραση, τη δημοσιότητα και τις υποχρεώσεις του, όμως παραμένει ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα, μέσα από αυτά ενημέρωσε το κοινό του για το πρόβλημα υγείας που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει αυτό το διάστημα.

Έτσι, λοιπόν, θέλησε να μοιραστεί ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον ένα από τους γιους του, τον Οδυσσέα, αναπαριστώντας μία φωτογραφία που είχαν τραβήξει πριν από έξι χρόνια στην παραλία. Τον σήκωσε στα χέρια του και τον βοήθησε να κάνει βουτιά από ψηλά, αναφέροντας με υπερηφάνια πως το μπορεί ακόμα να τον σηκώνει και να τον βοηθάει να φτάσει ψηλά. Το κλικ τράβηξε η γυναίκα του για άλλη μία φορά.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα με τον γιο του

«Οδυσσέα αγόρι μου,αφού καταφέρνω ακόμη και σε απογειώνω όπως τότε,πριν 6 χρόνια (φωτό 2),είμαστε σε καλό δρόμο‼️‼️‼️Μητέρα φωτογράφος ολκής», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γρηγόρης Γκουντάρας

Γρηγόρης Γκουντάρας - γιος

"Τελείωσε και αυτό..."

Οριστική αυλαία έριξε το μεσημέρι της Κυριακής 18/7 η εκπομπή Όλα Γκουντ με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα, με το τηλεοπτικό μέλλον του ζευγαριού να μην έχει γίνει πια γνωστό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν συνεχίζουν στο ΣΚΑΙ.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, λίγες ώρες μετά το φινάλε της εκπομπής, προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για το «Όλα γκουντ» αλλά και για τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, η οποία έκανε εξίσου μια ανάρτηση για την εκπομπή.

«Αυτό ήταν…!! Τελείωσε και αυτό το τηλεοπτικό ταξίδι. Υγεία και πάμε για άλλα… Σας ευχαριστώ όλους, ακόμη και εσάς… ξέρετε. Ναταλί, σου το έχω ξαναπεί αλλά θέλω και να το γράψω‼

Σε θαυμάζω για το ζήλο, το πάθος, τη σπιρτάδα στα μάτια και τον επαγγελματισμό σου με ότι καταπιάνεσαι. Ο άνδρας σου να ξέρεις πως είναι πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για εσένα σε όλα τα επίπεδα», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Είμαι τόσο τυχερή που σε έχω. Σ αγαπώ τόσο πολύ…», σχολίασε με την σειρά της η Ναταλί Κάκκαβα κάτω από την ανάρτηση του.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα μετά το τέλος του Όλα Γκουντ