«Ευχαριστώ εσάς που μας κρίνατε, άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως!» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Κάκκαβα μετά το τέλος του Όλα Γκουντ

Ο απολογισμός της παρουσιάστριας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ευχαριστώ εσάς που μας κρίνατε, άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως!» - Η όλο νόημα ανάρτηση της Κάκκαβα μετά το τέλος του Όλα Γκουντ

Αυλαία έριξε τη Κυριακή 8/7 η εκπομπή Όλα Γκουντ, με την Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να είναι αρκετά συγκινημένη σε όλη τη διάρκειά της, ενώ στο τέλος δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε λυγμούς. Το βράδυ της ίδιας μέρας, με μία ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά όλους όσους τους στήριξαν και τους παρακολούθησαν, αλλά και όσους σύμφωνα με εκείνη τους έκριναν άδικα στην πορεία τους.

Ο απολογισμός της Κάκκαβα για τοΌλα Γκουντ

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που γνώρισα, συνεργάστηκα και αγάπησα αυτή την τηλεοπτική χρονιά.. Σας κρατώ έναν έναν στην καρδιά μου και σας εύχομαι τα καλύτερα.. Ζήσαμε πολλά… Ακούσαμε περισσότερα.. Κυρίως όμως νιώσαμε βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα. Στο τέλος αυτού του ταξιδιού το πρόσημο είναι θετικό.. Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ανοίξατε το σπιτικό σας και γίναμε η παρέα σας.

Που είχατε έναν καλό λόγο για εμάς και που μας αγαπήσατε.. Ευχαριστώ επίσης και όλους εσάς που μας κρίνατε. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως.. Να ξέρετε διάβασα όλες τις κριτικές σας.. Προβληματίστηκα και προσπάθησα να βελτιωθώ… Το @olagood_skaitv.gr έφτασε στο τέλος του. Αυτό που δεν τελειώνει όμως είναι η αγάπη.. Και νιώθω ευλογημένη που στη ζωή μου έχω ανθρώπους να με αγαπούν..

Γρηγόρη μου είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήμουν και παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια.. Εις το επανειδείν λοιπόν.. #OlaGood #theend» έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

«Βαρέθηκα να ακούω...»

Το πρωί της Δευτέρας 4/7 θέλησε να προχωρήσει σε μια δημοσίευση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου είναι αρκετά ενεργή καθώς της αρέσει να μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση, όπου φαίνεται απογοητευμένη και στεναχωρημένη με τα προσβλητικά σχόλια που ακούει για τους λόγους που βρέθηκε δίπλα στο σύζυγό της, Γρηγόρη Γκουντάρα, στην εκπομπή Όλα Γκουντ - ο οποίος πρόσφατα της έκανε μία όμορφη έκπληξη για τα γενέθλιά της στο πλατό.

«Βαρέθηκα να ακούω από συγκεκριμένους ανθρώπους από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν πως ο Γρηγόρης με πήρε μαζί του στην εκπομπή (αν είναι δυνατό) για να αποφύγει δήθεν τη δικιά μου κρεβατομουρμούρα.. Να ενημερώσω τους συγκεκριμένους πως:

1ον δεν είμαι αντικείμενο για να με παίρνει μαζί του κανένας, 2ον είναι άκρως προσβλητικό για μια γυναίκα το 2022 να ακούγεται πως κάνει κρεβατομουρμούρα στον σύζυγο της για να της δίνει δουλειά, 3ον έχω το απόλυτο δικαίωμα στην εργασία όπως κάνω με αξιοπρέπεια τα τελευταία 20 χρόνια σε πολλούς τομείς, 4ον φτάνει πια με τέτοιου είδους προσβλητικά και άκρως σεξιστικά σχόλια..

Να υπενθυμίσω πως η πρόταση να συνυπάρξουμε τηλεοπτικά με το Γρηγόρη ήταν ιδέα του @themismallis και αφορούσε στον τηλεοπτικό σταθμό Οpen.. Είμαι πολύ φορτισμένη και στενοχωριέμαι με την κακία αυτών των ανθρώπων.. Με την ευχή αυτά τα σχόλια να μην ξανα ακουστούν στο μέλλον για καμιά γυναίκα»

Κακκαβα αναρτηση