«Γιατί να λείψουν ο Γκουντάρας και η Κακκαβά;» - "Άνοιξε" πυρ κατά πάντων η Ντέπυ Γκολεμά

Η αφοπλιστική ειλικρίνειά της για όλα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Γιατί να λείψουν ο Γκουντάρας και η Κακκαβά;» -

H Ντέπυ Γκολεμά το πρωί της Πέμπτης 7/7 έδωσε μία αποκαλυπτική και άκρως αφοπλιστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα, και μίλησε για όλους και για όλα, όπως κάνει πάντα (δείτε εδώ τι ανέφερε για τα "τηλεσκουπίδια")! Αρχικά δεν θα μπορούσε ως τηλεκριτικός να μην αναφερθεί στα ηχηρά «τηλεοπτικά διαζύγια» της Μαλέσκου και Σκορδά , αλλά στην συνέχεια πήρε και άλλους η μπάλα.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Ντέπυ Γκολεμά

«Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα συμπαθητικό παιδί που τραβάει τώρα κάποιο ζόρι απ’ ότι καταλαβαίνω, αλλά ο ΣΚΑΪ μάλλον δεν έχει κάνει κίνηση απέναντι της. Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκανε και κάτι τρομερό στην TV ώστε να πέσουν όλοι πάνω της, έκανε μία εκπομπή. Την Φαίη Σκορδά θα την προτιμούσα στο Star, νομίζω είναι καλύτερη επαγγελματική κίνηση.

Δεν ήταν λάθος να πάρει συμπαρουσιαστή της τον Γιώργο Λιάγκα, ότι έφυγε η Φαίη συμβαίνει και τις καλύτερες οικογένειες. Ο Γιώργος Λιάγκας θα κατοχυρώσει του χρόνου ένα 12-15%, γιατί στη ζώνη αυτή δεν έχει παραπάνω να πάρει και να δώσει, δήλωσε.

«Η Βίκυ Καγιά είναι πάρα πολύ υπερεκτιμημένη, κινείται σε ένα κόσμο όμως, της μόδας, που τον γνωρίζει καλά», δήλωσε. «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι εδώ και αρκετά χρονιά από τους κερδισμένους. Το πάλεψε και οι συνεντεύξεις του δεν είναι για τα μπάζα, βγάζουν θεματακια. Το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει μου αρέσει πολύ».

Η Ντέπυ Γκολεμά αναγνώρισε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει πολυετία στην τηλεόραση, αν και προτιμά τους νέους ανθρώπους στο γυαλί. «Γιατί να λείψουν ο Γρήγορης Γκουντάρας και η Νάταλι Κακκαβά; Αυτά όλα είναι αναλώσιμα είδη, θα φύγει ο ένας θα έρθει ο άλλος», δήλωσε για τους παρουσιαστές του «Όλα Γκουντ».

«Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ένας κάλο τραγουδιστής, πολύ κάλο παιδί. Να έχει και αυτός μερίδιο στην τηλεόραση;», είπε, ενώ εκείνη που αγαπά πολύ είναι η Μπέτυ Μαγγίρα.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω είχα πει ότι δεν θα ξαναεκανα κάτι σαν το «TV Stars Παρουσιάστε». Πέρασα από την άλλη μεριά και δεν άρεσε στους συνάδελφους μου», εξομολογήθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». «Υπήρχε ένα bullying τρομερό που απόρησα κι εγώ, πόσο κακία είχα προφανώς σε αυτά που έγραφα ώστε ήρθε η ώρα να μου το ανταποδώσει».

Τα κανάλια που τους "διεκδικούν" μετά τον ΣΚΑΙ - Το τηλεοπτικό μέλλον Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα

Μέσα από την εκπομπή Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΙ απολαμβάναμε την φετινή σεζόν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να μην συνεχίσει την συνεργασία του με το κανάλι.

Το τηλεοπτικό μέλλον Κάκκαβα - Γκουντάρα

Από την αρχή είχε πολλά προβλήματα, μιας και πολλοί υποστήριξαν πως "έκλεψαν" την θέση του Γιώργου Τσαλίκη, μιας και και εκείνος είχε κάνει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει το Big Brother.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια αποκάλυψε με μία ανάρτησή της το τέλος του «Όλα γκουντ» υπογραμμίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται. Έτσι, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει να συναντιέται με μερικά κανάλι, είτε για να κάνουν κάτι μαζί, είτε χωριστά, μιας και ο Γρηγόρης είχε αναφέρει πρόσφατα πως είναι παντρεμένοι μόνο στην ζωή.

Πληροφορίες θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα να έχουν κάνει ραντεβού με στελέχη της ΕΡΤ αλλά και του OPEN.

undefined

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η φετινή τηλεοπτική σεζόν και οι περισσότεροι παρουσιαστές έχουν ήδη υπογράφει την μετεγγραφή τους ή την παραμονή τους στα κανάλια. Ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που ακόμα ακροβατούν ανάμεσα σε σταθμούς (δείτε εδώ που θα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου στη νέα σεζόν)

Ο ΣΚΑΙ έχει τραβήξει την προσοχή για πολλούς λόγους, καθώς έχει αποφασίσει να κάνει μια σοβαρή αναπροσαρμογή στο πρόγραμμα του. Ενώ έχουν ξεκινήσει τα σενάρια που θέλουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα να παίρνουν τον δρόμο προς το Φάληρο.

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο Ανδρέας Μικρούτσικος έσκασε την μεγάλη βόμβα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει που θα υπογράψει ο Γκουντάρας.

«Εδώ θα έρθει ή στην ΕΡΤ» δήλωσε υπονοώντας την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Εδώ; Ξέρεις κάτι;» τον ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Εδώ σε μία από τις θέσεις θα έρθει» επέμεινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο προς το παρόν για το μέλλον του ζευγαριού.