Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες της βάφτισης της κόρης τους Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνα Καραλέξη - Πότε θα γίνει

Η μικρή μάλιστα διάλεξε μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει εκείνη την ημέρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες της βάφτισης της κόρης τους Γιώργος Λιανός και Κωνσταντίνα Καραλέξη - Πότε θα γίνει

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι αναντίρρητα ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη, οι οποίοι 1 μήνα μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, ετοιμάζουν τη βάπτιση της κόρης τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η όμορφη οικογένεια απολαμβάνει ταυτόχρονα τις διακοπές της και συνάμα κάνει και τις απαραίτητες προετοιμασίες για την ξεχωριστή αυτή τελετή που όλοι ανυπομονούν. Μάλιστα, ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του βρέθηκαν σε γνωστό κατάστημα με βαπτιστικά μαζί με τη μικρή Βαλέρια, η οποία μάλιστα αφού έκανε την βόλτα της στο μαγαζί, επέλεξε και τα ρούχα που θα βάλει στη βάπτισή της.

Ο Γιώργος Λιανός φυσικά -που έκανε και μια φοβερή αλλαγή στα μαλλιά του- απαθανάτισε τη στιγμή και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Να υπενθυμίσουμε πως το δεύτερο όνομα της κόρης του Γιώργου Λιανού και της Κωνσταντίνας Καραλέξη θα είναι Ασημούλα.

Οι προετοιμασίες Λιανού & Καραλέξη για την βάφτιση της μικρής τους κόρης

Οι προετοιμασίες Λιανού & Καραλέξη για την βάφτιση της μικρής τους κόρης  φωτογραφίες

Οι προετοιμασίες Λιανού & Καραλέξη για την βάφτιση της μικρής τους κόρης 

Φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού

Τι και αν μερικές sites τον έβγαλαν μεγιστάνα και πως έχει δικό του σκάφος θηρίο, ο Γιώργος Λιανός μένει σε ένα μικρό και cozy σπίτι μαζί με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και την κορούλα τους, ενώ σχεδόν καθημερινά τον επισκέπτονται και τα τρία του παιδιά από την πρώτη του σύζυγο.

Ο παρουσιαστής που για αρκετό καιρό και φέτος έλειπε στον Άγιο Δομίνικο λόγω της παρουσίασης του Survivor 5, πλέον έχει επιστρέψει για τα καλά στην Ελλάδα και απολαμβάνει κάθε στιγμή με την οικογένεια του.

Όπως έχουμε δει λοιπόν από το προφίλ του στο Instagram, το σπίτι τους είναι πολύ νεανικό. Έχουν στο σαλόνι τους παραδοσιακό τζάκι, ξύλινα έπιπλα, ενώ εντυπωσιακός είναι ο τοίχος στον οποίο ο παρουσιαστής έχει κρεμάσει τις κιθάρες του, καθώς μην ξεχνάμε πως είναι και τραγουδιστής.

Επίσης, έχουν και έναν πανέμορφο κήπο στον οποίο βλέπει η κουζίνα τους.