Ακομπλεξάριστη η Τζίνα Αλιμόνου - Πόζαρε με το πιο hot μαγιό στα 49 της

Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ακομπλεξάριστη η Τζίνα Αλιμόνου - Πόζαρε με το πιο hot μαγιό στα 49 της

Η Τζίνα Αλιμόνου είναι μια αρκετά εντυπωσιακή γυναίκα καθώς μαγνητίζει τα βλέμματα με την εμφάνισή της αλλά και το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός έχει έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο instagram μιας και την βλέπουμε να δημσοειύει διάφορες αναρτήσεις της.

Αυτή την φορά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικυακούς της φίλους μια νέα ανάρτηση όπου είναι άκρως καλοκαιρινή. Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Τζίνα Αλιμόνου πόζαρε στην κάμερα με το το μαύρο μαύρο μαγιό με μεταλιζέ λεπτομέρειες.

Όπως είναι λογικό δέχτηκε δεκάδες αντιδράσεις και likes στην ανάρτησή της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει "ανοιχτά" και για τις πλαστικές επεμβάσεις που της χρεώνουν.

Η ανάρτηση της Τζίνας Αλιμόνου με μαγιό

Σπάνια φωτογραφία της Τζίνας Αλιμόνου με μαγιό - Το κορμί της χωρίς ρετούς στα 48 της

Μια σπάνια φωτογραφία της με μαγιό δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τζίνα Αλιμόνου. Η ηθοποιός - μοντέλο που κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι καθημερινή χρήστης των social media, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της.

Έχοντας αποφασίσει να κρατά ένα πιο χαμηλό προφίλ από την showbiz, ειδικά μετά το διαζύγιο της, απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές, έχοντας στο πλευρό της τα τέσσερα παιδιά της.

Η πρώτη φωτογραφία της Αλιμόνου με μαγιό για φέτος - Το κορμί της χωρίς ρετούς

Πρόσφατα η Τζίνα Αλιμόνου μοιράστηκε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε στην παραλία με μαγιό. Η ηθοποιός στα 48 της χρόνια και μετά την απόκτηση 4 παιδιών, διατηρεί αναλογίες που θα ζήλευαν πολλές γυναίκες.