Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τζίνα Αλιμόνου - Παύλος Βαρδινογιάννης: Βγήκε το διαζύγιο! Πόσα λεφτά είναι η διατροφή;

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Τζίνα Αλιμόνου - Παύλος Βαρδινογιάννης: Βγήκε το διαζύγιο! Πόσα λεφτά είναι η διατροφή;
News 19.01.2020 14:02

Το διαζύγιο ανάμεσα στην Τζίνα Αλιμόνου και τον Παύλο Βαρδινογιάννη βγήκε και τέθηκε το ζήτημα του πόσα λεφτά θα είναι η διατροφή που θα παρέχει στο μοντέλο ο γνωστός επιχειρηματίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, το ζευγάρι βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου για να υποστηρίξουν τις θέσεις του επί του θέματος της διατροφής.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ο Παύλος Βαρδινογιάννης φέρεται να είπε στην πρώην σύζυγό του «Έχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα», προσπαθώντας να κατεβάσει το ποσό στα 7.000 ευρώ.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό, το μοντέλο είχε κάνει ένα δημόσιο ξέσπασμα σχετικά με την ηθική βλάβη που έχει υποστεί!

Η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη επιθυμεί να λάβει ο ίδιος την επιμέλεια των παιδιών και να μεταβούν αυτά στην Αμερική. Γι’ άλλη μία φορά, υποστήριξε τις αιτήσεις για χρήση ουσιών και αλκοόλ από την κυρία Αλιμόνου, ζητώντας τη διενέργεια εξέτασης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, ενώ ο μάρτυράς του κατέθεσε πως η κυρία Αλιμόνου αφήνει τα παιδιά κλειδωμένα στο σπίτι για να πηγαίνει ταξίδια.

Από την άλλη, το μοντέλο και ηθοποιός υποστήριξε ότι η επιμέλεια των παιδιών θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια και να διαμείνουν στην πατρίδα τους με την ευρύτερη οικογένειά τους. Απέρριψε το αίτημα της εξέτασης που ζητά ο κ. Βαρδινογιάννης, δηλώνοντας ότι έχει επιβληθεί σε εξετάσεις σε τρία πανεπιστημιακά κέντρα του εξωτερικού ήδη από τη στιγμή που πληροφορήθηκε την κατηγορία που της προσάπτει. Ένα άλλο θέμα που τέθηκε είναι οι συναντήσεις του πατέρα να λαμβάνουν χώρα μόνο στην Ελλάδα, εξαιτίας του φόβου της μητέρας τους να αποσπαστούν από την ίδια για να πάνε να μείνουν στην Αμερική.

Όσον αφορά το θέμα της διατροφής, η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη επισήμανε πως ο ίδιος έχει πτωχεύσει και ότι η ζωή που ζει πλέον καλύπτεται είτε από την οικογένεια του πατέρα του είτε από τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο. Τέλος, στη διάρκεια του δικαστηρίου, έγινε αναφορά για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της κυρίας Αλιμόνου, το κανάλι που έχει δημιουργήσει στο Youtube, το οποίο μαζί με έναν ρόλο στην τηλεόραση θα μπορούσαν να της αποφέρουν έναν ικανοποιητικό μηνιαίο μισθό. Με δεδομένα τα παραπάνω υποστήριξε πως δεν μπορεί πλέον να καταβάλει 34.000 ευρώ το μήνα και προσπαθεί να κατεβάσει το ποσό στις 7.000 το μήνα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ίδιου ρεπορτάζ, η πλευρά της ηθοποιού υποστηρίζει ότι ο ίδιος ζει μία ζωή ζάμπλουτου ανθρώπου, ότι λόγω πτώχευσης δεν εμφανίζει εισόδημα στο όνομά του, καθώς και ότι όλα τα ποσά που ζητάει ως διατροφή των παιδιών και της ίδιας είναι αρκετά χαμηλότερα από αυτά που είχαν συνηθίσει τα παιδιά κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Τζίνα Αλιμόνου: Η εξομολόγησή της σοκάρει! «Μπορεί να χάσω τα παιδιά μου γιατί...»!

Η εξομολόγηση της Τζίνα Αλιμόνου σοκάρει! «Μπορεί να χάσω τα παιδιά μου γιατί...»!

Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε με το διαζύγιο της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην ανατροφή τεσσάρων παιδιών.

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζίνα Αλιμόνου αναφέρεται στα όσα έζησε κατά την περίοδο του διαζυγίου της.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις τέσσερα παιδιά. Πολλοί νομίζουν ότι έχω μάγειρες, στρατό από νταντάδες» σχολίασε χαρακτηριστικά ενώ συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή μου μπήκε στο μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά, γιατί οι κατηγορίες ήταν πολύ ακραίες. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τζίνα Αλιμόνου: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση! Η απομόνωση στο σπίτι και οι κατηγορίες που την τσάκισαν! Όσα απαντάει η ίδια... Αποκλειστικό!

Αποκάλυψη! Η κατάθεση της Αλιμόνου εναντίον Βαρδινογιάννη και oι κατηγορίες για ναρκωτικά και βίαιη συμπεριφορά! Στην δημοσιότητα όλα...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share