Μίνα Αρναούτη: Πόζαρε με αβυσσαλέο ντεκολτέ και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Στα καλύτερά της, αφήνοντας για λίγο πίσω τα δικαστήρια

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μίνα Αρναούτη: Πόζαρε με αβυσσαλέο ντεκολτέ και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Η Μίνα Αρναούτη ανέβασε μια φωτογραφία της από βραδινή έξοδο, με την οποία θέλησε να καλωσορίσει με τη σειρά της τον Αύγουστο. Η καστανή καλλονή που έγινε γνωστή μετά την εμπλοκή της στο τροχαίο του Παντελίδη, όπου βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της μαζί με τους followers της και εντυπωσιάζει με τα κάλλη της, όπως η συγκεκριμένη φωτογραφία που φόρεσε βαθύ ντεκολτέ και απόλαυσε το κρασί της κάτω από το φεγγάρι.

Η κοπέλα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα τη μοιραία νύχτα που είχε το θανατηφόρο τροχαίο ο Παντελής Παντελίδης με αποτέλεσμα να χτυπήσει και εκείνη σοβαρά και να χρειαστεί να υποβληθεί σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να επανέλθει. Ταλαιπωρείται ακόμα στα δικαστήρια, καθώς η οικογένεια του τραγουδιστή δεν πιστεύει την εκδοχή της Φρόσως Κυριακού και της ίδιας και θεωρούν ότι πιθανά υπήρχε δόλος στην όλη υπόθεση.

Η φωτογραφία της Αρναούτη με το αβυσσαλέο ντεκολτέ κάτω από το φεγγάρι

Η κοπέλα δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της Βουλιαγμένης. Στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε να ποζάρει με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι.

«Αχχ αυτός ο Αύγουστος», έγραψε η Μίνα Αρναούτη στην ανάρτησή της.

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία πήραν «φωτιά»!

Η Μίνα Αρναούτη με βαθύ ντεκολτέ και ένα ποτήρι κρασί στο χέρι

Βρέθηκε ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση Παντελίδη

Με μια φωτογραφία που δημοσίευσε, η Μίνα Αρναούτη αποκάλυψε πως έλαβε κλήση για να παραστεί σε νέα δίκη για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016, από το οποίο έχει ακόμα στο σώμα της σημάδια και ουλές.

Η ίδια λοιπόν πριν μερικές ώρες ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως θα βρεθεί στη δικαστική αίθουσα για τους μάρτυρες που μήνυσε.

«Ημερομηνία για τη δίκη με τους μάρτυρες που μηνύσαμε, όπου εμφανίστηκαν 5 χρόνια μετά το ατύχημα και το δικαστήριο έκρινε όψιμους. Δεν βαριέμαι ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη, δημοσιεύοντας ένα σχετικό έγγραφο από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

undefined