Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Συγκλονίζει η φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη - Το σημάδι που άφησε η μπάρα που έσπασε τα πλευρά της

Από το τροχαίο που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη

Συγκλονίζει η φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη - Το σημάδι που άφησε η μπάρα που έσπασε τα πλευρά της
News 12.05.2022 16:27
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε η Μίνα Αρναούτη το μεσημέρι της Πέμπτης 12/5, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 6.5 χρόνια μετά το τροχαίο που κόστισε την ζωή του Παντελή Παντελίδη, (για τον οποίο έκανε πρόσφατα μια συγκινητική ανάρτηση) η Μίνα μοιράστηκε μια φωτογραφία με το σημάδι που άφησε στο σώμα της η σιδερένια μπάρα που έσπασε τα πλευρά της και τρύπησε τον πνεύμονα της.

Συγκεκριμένα, φαίνεται μια τεράστια ουλή που έχει στην πλάτη της.

Η φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη με το σημάδι που άφησε στο σώμα της η σιδερένια μπάρα

«Θα μου πείτε γιατί τώρα; Γιατι τώρα αισθάνομαι έτοιμη. Ναι, μετά απο 6.5 χρόνια. Είναι περίεργο που ενώ μπορείς με μερικές φωτογραφίες να κλείσεις μερικά στόματα η δύναμη να διαφυλάξεις τις αξίες σου να είναι πιο ισχυρή απ τον όχλο που προσπαθεί να σε κατασπαράξει!

Δεν μου αρέσουν τα κατ’αναγκη ψέματα, είναι μια μορφή λύπησης. Δεν είχα την ανάγκη να τα ακούσω. Η λύπηση είναι ένα συναίσθημα που δεν ταιριάζει σε ολους .. Υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζονται στο συναίσθημα αυτό για να επιβιώσουν. Δεν τους θέλω αυτούς που (θα) με αγαπάνε επειδή με λυπούνται. Σιχαινομαι τα κατ’ανάγκη ψέματα, είμαι ρεαλίστρια. Την αλήθεια μου όμως θα την δείξω μόνο σε όσους έχω ξεχωρίσει . Γιατι τώρα;

Γιατι τώρα δεν με ενδιαφέρει πια, τα έχω αποδεχτεί όλα. Δεν θέλω να πάρω αποδοχή μέσα απο άλλους. Με αποδέχτηκα εγώ, μόνη μου, χωρίς ψέματα. Όλα αυτά τα λέω για να σας εξηγήσω πώς αυτή η μάστιγα να αρπάζετε ενα πληκτρολόγιο κ να κρίνετε τα πάντα είναι μόνο μιζέρια για εσάς τους ίδιους.Περιμένετε να αντιδράσουν όλοι όπως θα κάνατε εσείς!Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αν δεν μπείτε στα παπούτσια του άλλου θα μπορέσετε να είστε αντικειμενικοί στο τρόπο που θα αντιδρούσατε;

Λοιπόν, εγώ δεν είμαι μια νάρκισσος που κοιτάω την εικόνα μου, είμαι μια καπέλα που δεν μου αρέσει να κερνάω το συναίσθημα της λύπησης σε στόματα που πεινάνε για σάρκα και πόνο.

Αυτό το σημάδι είναι από μια σιδερένια προστατευτική μπάρα που έσπασε τα πλευρά μου και τρύπησε τον πνεύμονα μου. Δεν το αγαπώ γιατί με πόνεσε , δεν αγαπάμε οτι μας πονά ,κακά τα ψέματα. Όμως , παραδέχομαι πως χαίρομαι που κατάφερα να μην σας το δείξω όταν θέλατε εσείς και είχα την ΔΥΝΑΜΗ να μην σας το πουλήσω για να γίνω συμπαθής. Γι’αυτό το αγαπώ. Πουλάω αξιοπρέπεια σε ανθρώπους με λογική, όχι λύπηση σε ανθρώπους που δεν έχουν μυαλό κ τρέφονται απο την δυστυχία των άλλων. Καλή σας ημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Μίνα Αρναούτη.

«Χρειάστηκε να κάνω τρεις επεμβάσεις...»

Πριν από μερικές ώρες, η Μίνα Αρναούτη πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για την πλαστική που έχει κάνει στο στήθος της.

Λίγο καιρό μετά το πρώτο δικαστήριο για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη προσπαθεί να προχωρήσει την καθημερινότητά της και να αφήσει πίσω της όσα δύσκολα της έχουν συμβεί.

«Είναι 450cc!! Δηλαδή DD. Αρκετά μεγάλο! Είπα να μου βάλουν αυτό που μου ταιριάζει και του έδωσαν και κατάλαβε. Πέρα από την πλάκα να κάνετε έρευνα, πριν κάνετε επεμβάσεις, γιατί εγώ χρειάστηκε να κάνω τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Μίνα Αρναούτη πλαστική στήθος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αρναούτη για Παντελίδη: «Οι φήμες είναι δυνατότερες από τις εισαγγελικές αποφάσεις»

Δίκη Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα» - Συγκλονίζει η μητέρα της Μίνας Αρναούτη

Share