Ξαπλωμένη στα βράχια φορώντας το μαγιό της - Δεκάδες σχόλια με την νέα φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα

Απολαμβάνει τις διακοπές της κι αυτό φαίνεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξαπλωμένη στα βράχια φορώντας το μαγιό της - Δεκάδες σχόλια με την νέα φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα

Τις καλοκαιρινές της διακοπές σε διάφορα μέρη της Ελλάδας απολαμβάνει η Δανάη Μπάρκα το τελευταίο διάστημα κι όχι μόνη, μιας και βρίσκεται μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή παρουσιάστρια τώρα που έχει αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, χρησιμοποιεί ακόμα πιο ενεργά και συχνά τα social media κι έτσι καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπως και την αλλαγή που έκανε πριν μερικές μέρες στα μαλλιά της.

Η Δανάη Μπάρκα λοιπόν αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Πελοπόννησο και φαίνεται πως τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνά στη θάλασσα κάνοντας βουτιές με φίλους. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 4/8 η παρουσιάστρια θέλησε να καλημερίσει τους followers της με μια απολαυστική καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το μαγιό της στα βράχια και να λάμπει από ευτυχία.

Η φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με μαγιό και ξαπλωμένη στα βράχια

Η φωτογραφία της Δανάης Μπάρκα με μαγιό και ξαπλωμένη στα βράχια 

Το ξέσπασμα της με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για το πρόσωπό της

Στο «Secret» παραχώρησε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα όπου μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν δίστασε να αναφερθεί και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς όσο και για το αν «φιλτράρει» κάθε της κίνηση πριν την κάνει. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων αναφορικά με μια ανάρτηση που είχε κάνει με μαγιό (δείτε εδώ αναλυτικά).

«Πιστεύω πως όλα θέλουν όριο. Ζούμε σε μία εποχή που ο «λιθοβολισμός» των ανθρώπων και η «εμπόλεμη ζώνη» έχουν γίνει συνήθεια. Όλα κρίνονται επί 100, όλοι εκφέρουμε άποψη για όλα, όλοι «πυροβολούμε» ανθρώπους χωρίς να σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσουμε.

Χαίρομαι αν καταφέρνω και βοηθάω, αν και το θεωρώ αυτονόητο οι γυναίκες όπως και οι άνδρες να αγαπάνε τον εαυτό τους, όπως κι αν είναι. Χαίρομαι αν κάποιοι άνθρωποι παίρνουν θάρρος από εμένα και δεν θα σταματήσω ποτέ να το κάνω. Ωστόσο, «μέτρον άριστον», όπως είπε και ο Κλεόβουλος».

Δανάη Μπάρκα - Ανάρτηση στο instagram

«Κάποιες φορές με στενοχωρούσαν, κάποιες άλλες δεν έδινα σημασία. Έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν γυρίζει όλη η Γη γύρω από μια δουλειά, ούτε από τον εαυτό μου, οπότε προσπαθούσα να ασχολούμαι με άλλα θέματα και να μην επηρεάζομαι. Είμαι σε πλήρη επικοινωνία με τους ανθρώπους του καναλιού για ό,τι προκύπτει και υπάρχει μεγάλη αγάπη και αλληλοκατανόηση, άρα νιώθω ασφαλής».