"Στάζει" μέλι για τα μάτια της Τσιμτσιλή ο Βερύκιος: «Μας έχει βάλει όλους σε ένα παπούτσι, δεν είναι εύκολο να...»

«Έχω ευτυχήσει 10 χρόνια μαζί της»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Πέμπτης (4/8) μέσα από την εκπομπή «ALPHA Τώρα» ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος εμφανίστηκε για τελευταία φορά, θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη αφιέρωση στην Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς την αποθέωσε για τα καλά στον αέρα παρά τις έντονες συγκρούσεις που έχουν κάποιες φορές.

Η αποθέωση του Δήμου Βερύκιου για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Έναν μήνα μαζί σας τώρα και λένε ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Ήταν γλυκιά η πρώτη ημέρα κι έτσι συνεχίστηκε. Να συνεχίσετε και ως ο παλαιότερος και γηραιότερος σε όλο το σύστημα, η δημοσιογραφία είναι μαραθώνιος, δεν είναι κατοστάρι.

Σας αποχαιρετώ με μία τηλεοπτική εκτίμηση. Αυτή που μπορεί να κάνει ό,τι θέλει έναν ασπρομάλλη στον τηλεοπτικό αέρα νομίζω ότι στην ελληνική τηλεόραση είναι μόνο μία. Και είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Παλιότερα σίγουρα ήταν η Έλλη Στάη. Την τελευταία 10ετία ξεπετάχτηκε η Σταματίνα, η οποία μας έχει βάλει όλους σε ένα παπούτσι. Δεν είναι εύκολο να το πετύχει αυτό μία γυναίκα και μάλιστα, όταν υπάρχουν ασπρομάλληδες με διαδρομή μεγάλη.

Εκεί μέσα στο στενό της παπούτσι λοιπόν, προσπαθούμε 10 χρόνια να αναπνεύσουμε όλοι. Σύζυγος και συνεργάτες. Αυτό ή το έχεις ή δεν το έχεις. Έχω ευτυχήσει 10 χρόνια μαζί της στα πρωινάδικα να το ζω. Να το ζω και με εντάσεις και με φωνές…».

Επική ατάκα από τον Βερύκιο στην Καϋμένου on air - «Δεν θέλω να γίνεις μία καινούρια Σταματίνα…»

ο πρωί της Δευτέρας 11/7 η εκπομπή «ALPHA Τώρα» έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA. Συγκεκριμένα, η Αλεξάνδρα Καϋμένου, ο Παναγιώτης Σουρέλης, ο Χρύσανθος Κοσελόγλου καλημέρισαν τους τηλεθεατές καθώς πρόκειται να τους κρατάνε συντροφιά το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμος Βερύκιος εμφανίστηκε επίσης στην εκπομπή ενώ δεν δίστασε να πει και μια επική ατάκα αφού ανέφερε χαρακτηριστικά: «Και σας ζητάω κάτι. Να με διακόπτετε και να μου αφαιρείτε τον λόγο.

Δεν θέλω Αλεξάνδρα μου να γίνεις μία καινούρια Σταματίνα και να μου παίρνεις το κεφάλι στον αέρα» είπε ο δημοσιογράφος. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα Καϋμένου απάντησε, «Μην τα λες αυτά τώρα εκεί που είναι διακοπές». «Στη Νάουσα της Πάρου είναι. Και είναι και η άλλη η ξινή, η ξανθιά η φίλη μου« συνέχισε ο Δήμος Βερύκιος.

Η ατάκα του Βερύκιου στον αέρα του «ALPHA Τώρα»