Με μπλε ολόσωμο μαγιό η Ελεονώρα Μελέτη - Έτσι είναι τα πόδια της χωρίς ίχνος ρετούς

Φοβερές οι αναλογίες του κορμιού της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μπλε ολόσωμο μαγιό η Ελεονώρα Μελέτη - Έτσι είναι τα πόδια της χωρίς ίχνος ρετούς

Τις καλοκαιρινές της διακοπές έχει ξεκινήσει η Ελεονώρα Μελέτη και έχοντας αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην άκρη, είναι πια έτοιμη να χαλαρώσει και να γεμίσει μπαταρίες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια διατηρεί παράλληλα κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ δεν διστάζει να απαντήσει και στα αρνητικά και προσβλητικά σχόλιων μερικών χρηστών.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε στο Instagram της μερικά στιγμιότυπα της ίδιας, φορώντας ένα συγκλονιστικό ολόσωμο μαγιό, το οποίο φέρνει την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Λένας Κατσανίδου.

Της πάει φοβερά και τονίζει απίστευτα τόσο τα μαλλιά και τα μάτια της όσο όμως και το μαυρισμένο δέρμα της.

Η Ελεονώρα Μελέτη με μπλε ολόσωμο μαγιό

Η Ελεονώρα Μελέτη με μπλε ολόσωμο μαγιό φωτογραφίες

Η Ελεονώρα Μελέτη με μπλε ολόσωμο μαγιό

Τα βίντεο που ανέβασε η Μελέτη με το πρόσωπό της με φίλτρο και χωρίς

Την Ελεονώρα Μελέτη την έχουμε δει πολλές φορές και ''στην πένα'' είτε στην εκπομπή της είτε σε κάποια δημόσια εμφάνισή, αλλά και αμακιγιάριστη αποδεικνύοντας πως αγαπάει τον εαυτό της σε όλες τις εκδοχές του και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το δείξει. Άλλωστε η παρουσιάστρια είναι σίγουρα μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες της τηλεόρασης και ακριβώς το γεγονός ότι δεν φοβάται να τσαλακωθεί την κάνει και πιο αγαπητή. Σε δύο νέα story που ανέβασε στο instagram μας έδειξε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και ένα ιδιαίτερα δημοφιλές φίλτρο.

Πρόσφατα μάλιστα και η ίδια της η κόρη η Αλεξάνδρα, επιχείρησε να ζωγραφίσει τη μαμά της έτσι ακριβώς, όπως την βλέπει και την προτιμάει μάλλον, στον μαυροπίνακά της. Η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε με τη ζωγραφιά, και έκανε χιούμορ με αυτή, ανεβάζοντας την στο instagram και σχολιάζοντας τόσο το παρουσιαστικό που της έχει προσδώσει η κόρη της, αλλά κυρίως την κατάσταση του μαλλιού της.

Αρχικά λοιπόν μας έδειξε το πρόσωπό της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε και ένα ιδιαίτερα ευφάνταστο φίλτρο! Παραμένει πολύ όμορφη και στις δύο εκδοχές της.