''Η αγάπη κερδίζει του τοξικούς...'' - Η όλο νόημα ανάρτηση της Κάκκαβα για τους επικριτές της ίδιας και του Γκουντάρα

''Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Η αγάπη κερδίζει του τοξικούς...'' - Η όλο νόημα ανάρτηση της Κάκκαβα για τους επικριτές της ίδιας και του Γκουντάρα

Η Νάταλι Κάκκαβα και ο σύζυγός της Γρηγόρης Γκουντάρας μετά την οριστική αυλαία της εκπομπής «Όλα Γκουντ», βρίσκονται στη Νάξο και απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές. Το γεγονός ότι η εκπομπή τους δεν πήρε το ''πράσινο φως'' για του χρόνου, προκάλεσε αρνητικά σχόλια από κάποιους, τα οποία απάντησαν και στον αέρα. Ωστόσο η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση για να εκφράσει την αγάπη της προς τον άντρα και την οικογένειά της, ρίχνοντας παράλληλα και τα βέλη της προς όσους τους κατέκριναν.

Οι δυο τους παρά τη λήξη της συνεργασίας με τον ΣΚΑΙ, είχαν μόνο καλά λόγια να πουν, ενώ κράτησαν τις καλές στιγμές που έζησαν όλο αυτό το διάστημα κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι ξέσπασαν σε κλάματα στην τελευταία εκπομπή κάνοντας μάλιστα και χιούμορ για το τι θα πει ο κόσμος για τους δυο τους, τώρα που τους βλέπει έτσι.

Η αινιγματική ανάρτηση της Νάταλι Κάκκαβα για την αγάπη και την τοξικότητα

«Όταν ο γιος σου γίνεται paparazzi… Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου.. Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια..

Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου..
Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ' όλα είναι η οικογένεια..
Να έχουν να θυμούνται τέτοιες εικόνες από τους γονείς τους..
Πως η αρχή και το τέλος κάθε ημέρας πρέπει να σε βρίσκουν χέρι χέρι..
Πως τελικά η αγάπη κερδίζει τα πάντα.. Και κυρίως τους τοξικούς, τους κενούς και ψεύτικους ανθρώπους...».

Η ανάρτηση της Κάκκαβα για την αγάπη και τους τοξικούς ανθρώπους

«Ευχαριστώ εσάς που μας κρίνατε, άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως!»

Αυλαία έριξε τη Κυριακή 8/7 η εκπομπή Όλα Γκουντ, με την Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να είναι αρκετά συγκινημένοι σε όλη τη διάρκειά της. Το βράδυ της ίδιας μέρας, με μία ανάρτησή της, θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά όλους όσους τους στήριξαν και τους παρακολούθησαν, αλλά και όσους σύμφωνα με εκείνη τους έκριναν άδικα στην πορεία τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που γνώρισα, συνεργάστηκα και αγάπησα αυτή την τηλεοπτική χρονιά.. Σας κρατώ έναν έναν στην καρδιά μου και σας εύχομαι τα καλύτερα.. Ζήσαμε πολλά… Ακούσαμε περισσότερα.. Κυρίως όμως νιώσαμε βαθιά και ειλικρινή συναισθήματα. Στο τέλος αυτού του ταξιδιού το πρόσημο είναι θετικό.. Ευχαριστώ όλους εσάς που μας ανοίξατε το σπιτικό σας και γίναμε η παρέα σας.

Που είχατε έναν καλό λόγο για εμάς και που μας αγαπήσατε.. Ευχαριστώ επίσης και όλους εσάς που μας κρίνατε. Άλλοτε δίκαια και άλλοτε αδίκως.. Να ξέρετε διάβασα όλες τις κριτικές σας.. Προβληματίστηκα και προσπάθησα να βελτιωθώ… Το @olagood_skaitv.gr έφτασε στο τέλος του. Αυτό που δεν τελειώνει όμως είναι η αγάπη.. Και νιώθω ευλογημένη που στη ζωή μου έχω ανθρώπους να με αγαπούν..

Γρηγόρη μου είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήμουν και παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια.. Εις το επανειδείν λοιπόν.. #OlaGood #theend» έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.