Justin Bieber: Η πρώτη εμφάνιση του τραγουδιστή μετά την παράλυση στο πρόσωπο

Φωτογραφίες και βίντεο του από το Lucca Festival της Ιταλίας

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Justin Bieber: Η πρώτη εμφάνιση του τραγουδιστή μετά την παράλυση στο πρόσωπο

Μόλις δύο μήνες έχουν περάσει από τότε που ο αστέρας της ποπ Justin Bieber ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο στο instagram ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt που είχε παραλύσει το μισό του πρόσωπο. Mάλιστα εξαιτίας αυτού είχε αναγκαστεί τότε να ακυρώσει την περιοδεία του. Μετά από αυτή την περιπέτεια υγείας ο Justin Bieber ξανανέβηκε στη σκηνή για τις ανάγκες του Lucca Festival της Ιταλίας και αποθεώθηκε.

Πριν από λίγες μέρες ο καλός του φίλος και συνεργάτης Usher, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του και στην πορεία της υγείας του Bieber αποκαλύπτοντας ότι πάει καλύτερα, ενώ μίλησε και για τις παραμέτρους που βοήθησαν σε αυτή την σημαντική βελτίωση.

Η πρώτη εμφάνιση του Bieber στη σκηνή μετά την ανακοίνωση της ασθένειας

Ο 28χρονος σταρ εμφανίστηκε στο Lucca Festival της Ιταλίας φορώντας μια λευκή βερμούδα και δείχνοντας τα τατουάζ που έχει κάνει στο στήθος του. "Σας αγαπώ, μου λείψατε” είπε στους fans του ενώ έκανε και πολλές αναρτήσεις στο Instagram λέγοντας πως "θέλω να πω ευχαριστώ που με υποδεχτήκατε. Είναι η πρώτη μέρα που επιστρέφω”.

"Είναι τόσο ωραίο που είμαι εδώ. Όπως ξέρετε κάποιοι από εσάς το Justice tour έχει να κάνει με την ισότητα. Την ισότητα για όλους. Ανεξαρτήτως του πως είναι η εμφάνισή σας, του μεγέθους σας, της εθνικότητάς σας. Είμαστε όλοι το ίδιο, είμαστε όλοι ένα” είπε ο τραγουδιστής. "Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαφορά. Και θέλω να πω σε όλους ευχαριστώ σε όλους σας που είστε μέρος αυτής της περιοδείας”, είπε στους θαυμαστές του.

Η σύζυγός του, Hailey Bieber, βρέθηκε στο πλευρό του για να τον στηρίξει ενώ φωτογραφήθηκε την ώρα που τον βιντεοσκοπούσε ενώ ερμήνευε την επιτυχία του 'Peaches'. "Ένα πράγμα ξέρω με σιγουριά, ότι δεν μπορείς να σταματήσεις αυτόν τον άνθρωπο” είπε σε ένα από τα Instagram Stories της που έκανε από τη συναυλία.

Η Hailey ευχαρίστησε τους θαυμαστές τους για την συμπαράσταση

Λίγες ημέρες αφού ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο Ramsay Hunt, η σύζυγός του Χέιλι Μπίμπερ, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Πιο συγκεκριμένα, η Χέιλι Μπίμπερ είπε ότι ο ποπ σταρ παρουσιάζει βελτίωση κάθε μέρα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους θαυμαστές του, για την κατανόησή τους, αφού χρειάστηκε να αναβληθεί η περιοδεία που είχε ετοιμάσει.

Η ίδια μίλησε στο GMA και αποκάλυψε ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ λαμβάνει πολλά μηνύματα και συμβουλές από άλλα άτομα τα οποία πάσχουν από το ίδιο σύνδρομο αλλά και από ανθρώπους που έχουν καταφέρει να το αντιμετωπίσουν.

Όπως είπε το μοντέλο, η ασθένεια εμφανίστηκε όταν ο Μπίμπερ αντιλήφθηκε πως άρχισε να παραλύει το αριστερό του αυτί.